Constructia casei

#demax.ro #electrocasnice #demax #Liebherr

6 ani fara griji cu electrocasnicele Liebherr de la Demax.ro

Ti-ai imaginat vreodata cum ar fi sa nu ai nicio grija in ceea ce priveste utilarea locuintei tale? Sa stii ca, odata ce ti-ai cumparat toata aparatura electrocasnica necesara, nu va mai fie nevoie sa schimbi sau sa repari nimic pentru o perioada lunga de timp?

Demax.ro s-a gandit la confortul psihologic al clientilor sai si a demarat o campanie prin care acestia beneficiaza de o garantie valabila timp de 6 ani pentru orice obiect produs frigorific din gama Liebherr cumparat in perioada 1 iulie - 31 august.

Care sunt produsele care beneficiaza de garantia de 6 ani?

Cu sediul in Germania, Liebherr este unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de aparatura frigorifica de inalta calitate. Conceputa sub exigenta calitatii superioare si a design-ului de exceptie, linia completa de aparate electrocasnice Liebherr este rezultatul experientei companiei de peste 50 de ani in acest domeniu. Aceasta include frigidere, combine, congelatoare, lazi frigorifice, racitoare si vitrine pentru vinuri, precum si frigidere si congelatoare pentru uz comercial.

Campania de extragarantie este valabila pentru toate produsele frigorifice Liebherr, cu exceptia codului CTP 2921.

Electrocasnice pentru toate nevoile

Gama de produse Liebherr pe care le o comercializeaza magazinul Demax.ro este foarte variata, include peste 200 de modele, fiecare conceput sa vina in intampinarea nevoilor oricarui consumator.

Daca locuiesti intr-un spatiu mic si obisnuiesti sa consumi alimente proaspete, poti opta pentru un racitor, care sa asigure temperatura optima de pastrare pentru fiecare produs alimentar in parte.

Astfel, acesta dispune de un compartiment BioFresh, in care fructele si legumele, carnea, pestele si produsele lactare isi pastreaza vitaminele sanatoase, aromele delicate si aspectul apetisant o perioada mai indelungata decat in frigiderele traditionale.

Daca nevoile tale sunt mai complexe, poti opta pentru un frigider side by side foarte spatios si cu o serie de funcții inovatoare.

In congelatorul NoFrost, alimentele sunt congelate prin intermediului aerului de circulatie racit, iar umiditatea este transportata in exterior. Astfel, in congelator nu se va mai forma gheata, iar alimentele nu se mai pot bruma. Cu NoFrost decongelarea nu mai este necesara.

O alta inovatie a celor de la Liebherr este optiunea SmartGrid, prin care poti regla consumul de energie al aparatului. In plus, usile din inox sunt dotate cu suprafete SmartSteel. Acesta reduce substantial vizibilitatea amprentelor, iar datorita innobilarii de calitate a inoxului este deosebit de usor de curatat si in mod suplimentar mult mai rezistent la zgarieturi.

Bineinteles, pentru locuintele foarte moderne si totodata elegante, cele mai potrivite sunt aparatele frigorifice incorporate.

Un Side by Side perfect asortat cu piesele de mobilier si cu cele de decor din bucatarie vine la pachet cu numeroase functii care mai de care mai utile, asa cum este cea a compartimentului BioFresh special pentru fructe si legume sau functia SuperFrost, care congeleaza rapid alimentele.

Insa dintr-o locuinta utilata complet nu poate lipsi o vitrina pentru vinuri, pe care cei de la Demax.ro o comercializeaza tot prin intermediul campaniei care ofera 6 ani garantie. Pastreaza-ti bauturile bahice la temperatura ideala, in functie de modul in care se servesc, pentru ca aceasta vitrina are doua compartimente distincte a caror temperatura poate fi reglata in mod diferit.

Indiferent care sunt nevoile tale si produsele potrivite pentru locuinta ta, este imposibil ca gama de aparate frigorifice comercializate prin intermediul Demax.ro sa nu raspunda punctual pretentiilor tale.

In plus, vei avea parte de 6 ani fara griji in ceea ce priveste garantia, asa ca grabeste-te si profita de aceasta oferta valabila pana la 31 august!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea