Carti

#sa le citeasca #top 5 carti #carti #barbat

Top 5 carti pe care orice barbat ar trebui sa le citeasca

Lectura este o metoda unica de relaxare. Nu poti sa simti ceea ce traiesti cand citesti in nici o alta activitate pe care o desfasori. Foarte multe persoane obisnuiesc sa acorde cateva minute pe zi lecturii, iar cele mai multe persoane merg pe directia de carti contemporane si dezvoltare personala.

Atat femeile cat si barbatii obisnuiesc sa citeasca in egala masura, insa cartile alese sunt cu totul diferite in functie de sex. Ce carti despre seductie ar trebui sa citeasca un barbat?

Cum sa devii increzator in tine?

O carte excelenta care este scrisa pe baza experientelor si trairilor avute de autor. Aceasta carte te invata cum sa ai incredere in tine si cum sa devii un barbat puternic. 

Cum sa mentii o relatie?

Cartea aceasta iti ofera informatiile necesare pentru a te invata cum sa mentii o relatie pe termen lung, cum sa intelegi femeia, gandind ca ea si intelegand faptele si vorbele ei. Vei invata cum sa iti dai seama de greselile tale si cum sa faci sa nu le repeti, pentru a pastra o relatie armonioasa pentru mult timp.

Meeting Alpha Boy

O carte care iti prezinta caracteristicile masculului alpha, cel mai puternic si cel mai increzator. Invata cum sa devii si tu unul.

Transformarea ta intr-un barbat atractiv

Aceasta carte este scoasa in doua editii. Prima editie iti ofera toate informatiile de care ai nevoie pentru a avea o viata de succes si te ajuta sa vezi lumea dintr-o alta perspectiva. In cea de a doua editie vei gasi raspunsuri la o multime de intrebari despre cum sa fi un barbat increzator, cum sa rezolvi anumite probleme si cum sa folosesti toate atuurile pentru a fi un barbat atractiv. Mai mult de atat, fiecare capitol si subcapitol are o sectiune de exercitii pe care sa le aplici pentru a integra aceste lucruri in tine. Vei invata sa folosesti toate acestea natural, sa gandesti pozitiv, sa fii atractiv, sa ai incredere in tine si sa fii sigur pe tine.

Calea barbatului superior

Este o carte care debordeaza de sinceritate si curaj, discutand deschis sexualitatea puternica laolalta cu spiritualitatea puternica. Indrumar spiritual care te invata sa faci fata provocarilor din partea femeilor, a serviciului si a dorintelor sexuale. Este o carte exceptionala, despre sexualitate si spiritualitate. Cartea poate fi achzitionata de pe Barbatul Superior. Este o lectura placuta, educativa cu numeroase detalii picante. 

Toate cartile enumerate mai sus, in afara de Calea barbatului superior, se pot regasi in magazinul online: https://barbatulsuperior.ro/shop/.

FOTO: barbatulsuperior.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din carti

Top

Cauta-ti perechea