Carti

# targul de carte gaudeamus #reduceri #gaudeamus #carti

DPH vine cu peste 30 de noi aparitii editoriale, ateliere de gestionare a emotiilor, de educatie financiara si de mediu, alaturi de reduceri de pana la 70% la Targul de Carte Gaudeamus

Didactica Publishing House prezinta peste 30 de noi titluri, multe dintre acestea semnate de autori romani, consacrati, dar si debutanti, la Targul de Carte Gaudeamus, care are loc la Bucuresti in perioada 7-11 decembrie. De asemenea, editura a pregatit ateliere de creatie, de gestionare a emotiilor, de mediu sau de educatie financiara, precum si intalniri cu autorii, pachete speciale de Craciun si reduceri.

 

Curaj, incredere in sine, gestionarea emotiilor, empatia si relatia dintre frati, alaturi de povesti pline de aventura sunt cateva dintre subiectele celor mai noi aparitii editoriale ale Didactica Publishing House. Printre autorii care semneaza aceste titluri se numara scriitori apreciati pe piata din carte din Romania,  printre care Gabriela Girmacea, Adriana Mitu, Simona Epure sau Alexandra Lopotaru, autori debutanti – Diana Mihaila, Simona Misir, Elena Jida, Monica Mereuta, Adriana Georgescu, Simona Burlacu ori Janina Nastase, dar si autori recunoscuti la nivel international, cu titluri in topurile de profil, precum Susan Verde, Peter H. Reynolds, Piret Raud ori Astrid Sheckels. Lor li se alatura in paginile ce asteapta sa fie rasfoite ilustratori romani talentati, precum Theodora Morarescu, Ioana Cristina Vladoiu, Alina Astalus, Simona Burlacu, Lavinia Trifan, Diana Tivu, Beatrice Gherghel si multi altii.

„Ne bucuram sa incheiem un an complicat cu un numar atat de mare de noutati, titluri iubite in intreaga lume, cu milioane de exemplare vandute, dar si un numar aproape la fel de mare de titluri semnate de autori romani. Am pastrat pentru finalul de an titluri axate pe dezvoltarea personala a copiilor, cum sunt cele despre curaj – de la curajul de a fi tu insuti pana la curajul de a explora lumea si de a-i descoperi frumusetea, chiar si atunci cand necunoscutul te sperie. Speram ca acestea sa-i inspire pe copii si pe parinti deopotriva”, a declarat Florentina Ion, fondator editura Didactica Publishing House.  

Titlurilor de fictiune li se adauga si noi aparitii pe segmentul de parenting, dar si cel de specialitate, concentrate pe activitatea cadrelor didactice, precum si noi abordari sau reeditari ale operelor clasice, respectiv noi abordari ale biografiilor autorilor care au marcat literatura romana, cum ar fi Ion Luca Caragiale si Mihai Eminescu.

„Lasati copiii sa se joace reuneste, de exemplu, doua culturi, doua sisteme educationale – finlandez si american – doi cercetatori extrem de apreciati, care ajung la aceeasi concluzie si anume ca jocul este esential pentru dezvoltarea copilului. Colectia Biografii, pe de alta parte, reprezinta o abordare diferita a zonei educationale, prin care ne propunem sa aducem in atentia cititorilor de varsta scolara si nu numai viata si opera marilor scriitori ai literaturii romane, intelegand contextul istoric, politic si cultural al vremurilor respective”, a mai precizat Florentina Ion.

De asemenea, multe dintre aceste noi titluri au reprezentat un prilej pentru a-i aduce pe autori mai aproape de cititori, prin sesiuni de autografe si intalniri, dar si de a porni conversatii cu copiii si parintii despre subiecte care ii preocupa: identificarea si gestionarea emotiilor, educatia financiara, educatia pentru mediu, bullying si multe altele.

Intregul program al lansarilor, atelierelor si evenimentelor organizate de editura DPH la Targul de Carte Gaudeamus poate fi accesat aici, iar participarea la oricare dintre evenimente este gratuita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din carti

Top

Cauta-ti perechea