Carti

#hannah nicole maehrer #asistenta maleficului #carte #roman

Descopera lumea fascinanta a raului alaturi de "Asistenta Maleficului", de Hannah Nicole Maehrer

Roman finalist la Goodreads Choice Awards 2023 si Instant #1 New York Times BESTSELLER

A fost lansata una dintre cele mai asteptate carti ale acestui an - "Asistenta Maleficului", de Hannah Nicole Maehrer, un roman care are la baza seria virala de pe TikTok. Once upon a time intalneste The Office intr-o poveste amuzanta despre asistenta optimista a unui raufacator si idila neasteptata dintre ei.

Romanul este dedicat pasionatilor de povesti care exploreaza latura intunecata a personajelor si adora sa se lase prinsi in intrigile raului. Cartea aduce cititorii intr-o lume plina de nuante complexe, in care frontierele dintre bine si rau se estompeaza, iar personajele isi descopera laturi inedite. Prin ochii asistentei personajului negativ, cititorii sunt invitati sa patrunda in culisele actiunilor care definesc clasicele povesti de tipul "bun vs. rau".

SE CAUTA ASISTENT: Raufacator notoriu, de rang inalt, cauta asistent loial si echilibrat pentru sarcini de birou nespecificate, care sa sprijine personalul pentru haos, teroare si alte Lucruri Intunecate in General. Discretia este esentiala. Beneficii excelente.

Cu o familie de intretinut, statutul profesional al lui Evie Sage nu este doar important, este vital. Asa ca, atunci cand un incident cu infamul Malefic din Rennedawn ii aduce o oferta de munca – evident, ea accepta. Niciun job nu este perfect, desigur, dar cu atat mai mult atunci cand dezvolti o atractie pentru infricosatorul, temperamentalul si extrem de atragatorul tau sef. Evie, trebuie sa rezisti farmecului Maleficului!

Dar, chiar cand incepe sa se simta in largul ei printre capetele taiate suspendate de tavan si sa nu mai tresara atunci cand calca pe vreun glob ocular ratacit, Evie banuieste ca este ceva foarte putred la mijloc... si nu doar in sensul propriu. Pentru ca ceva suspect se intampla in regatul Rennedawn si cineva vrea sa il doboare pe Malefic – si intregul sau imperiu nefast. Acum, Evie trebuie nu doar sa se abtina de la a saliva dupa seful ei, dar si sa descopere exact cine ii saboteaza acestuia munca... si sa se asigure ca va plati. La urma urmei, un job bun e greu de gasit.

In romanul captivant "Asistenta Maleficului", talentata scriitoare Hannah Nicole Maehrer reuseste sa ofere o perspectiva inovatoare asupra povestilor traditionale, aducand in prim-plan personajul adesea uitat, dar intrigant, al asistentei raufacatorului. Protagonistul devine astfel nu doar observator, ci si jucator in jocul complex al intrigilor si aliantelor.

Pe parcursul cartii, cititorii vor fi captivati de evolutia personajelor si de cum acestea navigheaza prin dileme morale si provocari neasteptate. Stilul narativ fluent, plin de detalii si umor al autoarei contribuie la crearea unei atmosfere captivante, in care cititorii vor simti pulsul actiunii la fiecare pagina.

"Asistenta Maleficului " este mult mai mult decat o simpla incursiune in lumea fictiunii, este o calatorie fascinanta care te face sa te intrebi daca exista cu adevarat o linie clara intre eroi si antieroi. O lectura obligatorie pentru toti cei care apreciaza povestirile provocatoare si caracterizarile complexe.

"Asistenta Maleficului ", o aventura literara inedita este disponibila in editie limitata (cu margini rosii), pe Librex.ro, in limita stocului disponibil.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din carti

Top

Cauta-ti perechea