Cariera

#traininguri vanzari # cariera vanzari #vanzari

Trainingurile care te pot ajuta sa devii cel mai bun pe vanzari

Cu siguranta majoritatea celor care doresc sa isi deschida, sau si-au deschis deja o afacere, sunt interesati de modul in care trebuie sa functioneze corect aceasta. Si mai ales sa performeze.  De multe ori oamenii  au tendinta sa se inspire din ce au vazut la X, sau la Y, fara a stii concret. Iar din pacate, situatiile de genul pot aduce regresul in business.

 

Noi stim ca timpul este pretios si de obicei evitam sa-l pierdem fara rost, mai ales cand in mainile noastre este tinuta o afacere. Dar un lucru este cert, pentru a avea succesul dorit trebuie sa investim in primul rand in noi, punctual, pe nevoile noastre, fara inspiratii care mai mult pot dauna. 

Cum mai exact?

Investind eficient o parte din acest timp pe care il avem. Rezultatele pot fi uimitoare aplicand corect de la tehnici de organizare personala, la metode prin care putem gestiona mai bine resursele companiei si atinge rezultatele dorite. Una dintre cele mai bine pregatite companii de training de pe piata, Brightway®, ajuta antreprenorii de pretutindeni cu acest lucru. Si anume sa gaseasca cel mai echilibrat drum spre succes, cu ajutorul programelor de training dedicate.

Este necesar sa oferim sustinere oricarui departament, fiecare echipa implicata in desfasurarea activitatii companiei fiind esentiala. Dar acum ne vom concentra pe eficienta echipelor de vanzare si cum pot ele determina rezultatele organizatiei.

Departamentul de vanzari este unul dintre cele mai importante componente ale unei afaceri. El reprezinta motorul companiei, impreuna cu echipele care ofera asistenta clientilor, fara a realiza actiuni proactive de vanzare.

Pentru ca in ultima perioada foarte multe s-au schimbat odata cu avansul tehnologic, dar mai ales cu provocarile medicale, economice si sociale pe care le-am intampinat in anul 2020, noi am gasit un training cu tehnici de vanzari practice, adaptate pentru contextul actual. Un curs care ne antreneaza pentru atingerea performantelor in vanzari.

Trainingul de vanzari cu tehnici practice reprezinta cea mai buna modalitate de a obtine rezultate vizibile in scurt timp, dar mai ales in ceea ce priveste dezvoltarea echipei de vanzari. Vorbim despre un program prin care iti poti asigura dezvoltarea echipei, si mai mult de atat, prin care poti vedea daca personale sunt potrivite in postul pe care il ocupa.  

Daca inca nu exista o claritate asupra nevoilor echipei, avantajul este ca exista o varietate de cursuri de vanzari care pot fi abordate. Trainingul de vanzari B2B-B2C  este un  curs special care se axeaza pe serviciile business-to-business si business-to-consumer. Programul este creat sub forma unei simulari interactive, care te va ajuta sa-ti imbunatatesti abilitatile personale de vanzare si comunicare cu clientii.

Trainingul de vanzare consultativa B2C se focuseaza intru totul pe consumer, adica pe un model care vizeaza consumatorii individuali. Aici diferentiem bunurile in functie de valoarea pe care o au. Ca atare, un proces mediu de vanzari in business-to-consumer are un ciclu de vanzare mult mai scurt decat ciclul tipic de vanzari business-to-business.

Un curs cu o utilitate imensa indiferent de sectorul de business din care faci parte este cursul de vanzare folosind tehnici de negociere si persuasiune. Aici poti invata despre arta negocierii, indiferent de situatia in care suntem pusi sa decurgem la negociere.

Programul Tehnici Practice de Negociere are la baza o simulare interactiva pe parcursul careia participantii vor constientiza care sunt punctele lor forte intr-o negociere si ce zone specifice necesita imbunatatiri. Totodata, realizam un set de instrumente de persuasiune si comunicare pe care il pot aplica mai departe, in procesele zilnice de negociere. Aplicat si in latura personala, devine un curs cat se poate de util.

Cursurile de vanzari sunt dedicate pentru consultantii de vanzari, antreprenorii, managerii, reprezentantii comerciali, persoanele din departamentul de achizitii, managerii, dar si membrii echipei din departamente conexe, care nu lucreaza direct in vanzari dar doresc sa inteleaga procesul in ansamblu. 

Despre trainingurile de vanzari Brightway putem scrie zeci de pagini, dar cel mai important este sa le testati si sa profitati de avantajele care vor veni ulterior participarii. Noi asta va sfatuim, sa investiti in voi!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea