Cariera

#eCommerce Fest #Gomag #gomag summit

Invitatie pentru antreprenori: pe 21 martie are loc Gomag SUMMIT & eCommerce Fest, la Bucuresti

Cel mai mare eveniment fizic Gomag din acest an are loc pe 21 martie, la Nord Events Center, Bucuresti.

Gomag SUMMIT & eCommerce Fest devine deja un eveniment emblematic al echipei ce a dezvoltat una dintre cele mai populare platforme eCommerce din Romania, cu peste 4000 de clienti in portofoliu.

Evenimentul se deruleaza pe parcursul intregii zile si isi propune sa adune +400 de participanti din Bucuresti si din intreaga tara.

Pe scena conferintei vor urca +15 speakeri si experti in marketing, vanzari si antreprenoriat, iar participantii vor avea acces permanent in zona de festival, unde pot vizita standurile a numerosi furnizori de servicii si produse, intr-un cadru propice pentru dezvoltarea a noi colaborari fructuoase.

Biletele la Gomag SUMMIT & eCommerce Fest sunt accesibile inca doritorilor, iar rezervarile efectuate pentru bilete multiple se bucura de extra discount.

Fiecare bilet vine insotit de un bonus in valoare de 6.363 de lei, constand in cursuri si materiale digitale exceptionale din hub-ul Academia de eCommerce.

Asigura-ti si tu locul la Gomag SUMMIT & eCommerce Fest chiar acum!

Ce te asteapta la Gomag SUMMIT & eCommerce Fest 2024

Speakeri experimentati, prezentari valoroase, premii surpriza si oportunitati fantastice de extindere a retelei tale de contacte.

Gomag SUMMIT & eCommerce Fest devine, pas cu pas, unul dintre evenimentele de neratat ale anului, daca esti pasionat de eCommerce, detii o afacere, esti specialist de marketing, creator de continut, lucrezi zi de zi in domeniu, sau vrei sa incepi o afacere.

Fiecare editie a evenimentului creeaza o atmosfera epica datorita valorilor comunitatii ce se aduna si discuta in jurul unor teme-nucleu, timp de o zi intreaga.

La fel ca in anii precedenti, echipa Gomag a ales speakeri unul si unul, cu experienta in diverse arii ce tin de evolutia si scalarea unui business omnichannel.

Doar cateva dintre ele se refera la cresterea vanzarilor, valorificarea AI in business, dezvoltarea antreprenoriala, dar si tactici de promovare pe Google sau TikTok.

De asemenea, zona expo intra in atmosfera de festival, unde poti vizita standurile a diversi furnizori de servicii ce pot deveni parteneri pe termen lung, care sustin cresterea business-ului tau.

Participarea ta la Gomag SUMMIT & eCommerce Fest iti aduce, nu in ultimul rand, acces la materiale extraordinare pe care sa le folosesti imediat ce ajungi acasa. Ti se pregatesc premii surpriza in sala si la receptie, iar simpla rezervare a biletului iti ofera un bonus urias, in valoare de 6.363 de lei.

Ai +24 de ore de cursuri online video, precum si zeci de checklist-uri, sabloane si fise, gata de printat, completat si folosit in toate componentele business-ului tau.

Conferinta si festival pentru antreprenori, timp de o zi intreaga!

Acum ca ai primit motivele principale pentru a participa, e timpul sa mentionam cateva detalii pe care trebuie sa le stii.

Agenda evenimentului este in curs de definitivare, insa, datorita numelor ce vor urca pe scena, iti poti da seama despre cateva dintre subiectele ce vor fi abordate: harta celor 5 piese pentru vanzari repetate, sfaturi practice pentru cresterea vanzarilor online, Google, SEO, marketing prin strategii PPC, TikTok, AI, mindset-ul de antreprenor si cresterea echipelor etc.

Evenimentul va cuprinde atat prezentari individuale, in care sunt incluse sesiuni Q&A, precum si doua panel-uri, in care moderatoarea Gomag SUMMIT, Andreea Rusz (Team Leader Gomag), va interactiona atat cu diversi specialisti - reprezentanti ai unora dintre cele mai populare servicii eCommerce de pe piata, cat si cu antreprenori care detin magazine online, in diverse stadii de crestere, pe platforma Gomag.

Asadar, te asteapta prezentari si discutii captivante cu Cosmin Daraban (Gomag), Oana Dumitrescu (Google), Calin Iepure (BIZZ.club Romania), Raluca Radu (MTH.Digital), Mihai Vinatoru (DWF), Iulia Dumitrescu (TikTok Romania), Alex Cernatescu (Stefanini Infinit - US & EMEA), Valeria Galea (Photosetup), Mircea Capatina (SmartBill), Elena Gheorghe (PayU GPO), Rares Banescu (theMarketer), Ciprian Cazacu (easySales), Ovidiu Toader (Business Coach), Tudor Ciumara (Empria), Cristian Buzduro (Bombfit), Adrian Dragomir (StartAI) si altii.

Biletul de participare la eveniment include pauzele de cafea asigurate de locatie, cat si masa de pranz. 

Gomag SUMMIT incepe joi, 21 martie, de la ora 8:00, cu receptia participantilor, iar conferinta ia startul la ora 9:00, cu o scurta sesiune de bun venit din partea organizatorilor.

Sponsorul principal la Gomag SUMMIT & eCommerce Fest 2024 este theMarketer.

Evenimentul este sustinut de DoAds, Fulfill.ro, NewsMAN, Limitless Agency, GS1 Romania, C Solution – PlatiOnline + PostaPanduri Pachetomate, Helpship, Woot, TBI Bank, Favi.

Vino si tu la SUMMIT - inscrierile sunt deschise pana pe 15 martie 2024, iar numarul locurilor disponibile scade repede!

Despre Gomag

Gomag este una dintre cele mai populare platforme eCommerce autohtone, pe care vand peste 4000 de magazine online din toate industriile. Printre clientii acesteia se numara MindBlower, Supermercato, Sanco Grup, AFiSport, DualStore, Sportselect, Aqualine, Boromir Market, Photosetup, E-acumulatori si multi altii. 

Platforma se diferentiaza de concurenta prin functionalitati native exclusive pentru piata romaneasca, precum servicii dedicate de plata si livrare prin GPayments si GShipments, instrumentul de automatizare marketing Gomag Campanii Google Ads, Gomag Insights, modulul de creare landing page & blog direct in platforma, pop-up-uri, GoBots (automatizare), CRM, configurator tema si 170+ de aplicatii presetate.

Descopera detalii aici https://summit.gomag.ro/

FOTO: gomag.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea