Cariera

# curatenie birou #curateie de toamna

Inca mai ai timp sa te bucuri de curatenia de toamna la birou!

Cine a spus ca te poti bucura de curatenia de toamna numai la inceputul acestui anotimp? Cand vine vorba despre curatenie generala, in special curatenia de inceput de sezon, nu trebuie sa te gandesti ca exista o data fixa pana cand o poti efectua. Important este sa gasesti timpul necesar pentru aceasta, mai ales daca discutam despre curatenia la birou, de care depinde sanatatea si bunastarea tuturor celor care lucreaza acolo.

 

Pentru a-ti fi mai usor sa monitorizezi de cate ori ai facut curatenie generala, cel mai simplu este sa respecti fiecare inceput de anotimp. Astfel, te vei asigura ca totul va fi pus la punct, iar curatenia saptamanala te va ajuta sa mentii rezultatele curateniei generale, fara prea mult efort.

Cand vorbim despre toamna, ne gandim la vant, aer uscat, praf, alergeni si virusuri ce se transmit pe cale respiratorie. Astfel, pentru a-ti proteja angajatii si pentru a evita imbolnvairea acestora, cel mai bine este sa apelezi la o firma de curatenie profesionala. Intreg procesul va fi mai usor, mai simplu si mai rapid, deoarece personalul stie exact cum sa curete orice tip de suprafata, folosind produse speciale. De asemenea, o firma de curatenie profesionala va pune accent si pe dezinfectie, nu doar pe igienizar. Intr-un mediu asa cum este biroul, este importanta dezinfectarea tuturor suprafetelor, pentru a se evita imbolnavirea angajatilor. Unele virusuri si bacterii pot rezista mai mult timp pe suprafete, mai ales daca vorbim despre spatiile comune cum sunt baia si bucataria, asa ca este important sa acorzi atentie acestor aspecte. Este bine de stiut ca raspandirea virozelor de toamna poate fi incetinita daca se face constant curatenie, daca se aeriseste cat de des posibil si daca angajatii respecta minimele reguli de igiena.

Poate vei spune ca mai bine vei realiza curatenia alaturi de angajati, insa de ce sa platesti cateva mii de lei pe produse de curatenie, aparatura si accesorii pe care nu le vei putea utiliza la adevarata capacitate, cand poti opta pentru servicii curatenie Cluj. Astfel, pentru o taxa rezonabila, te vei bucura nu doar de produse de curatenie exceptionale, dar si de priceperea angajatilor.

Toamna, curatenia generala te va ajuta foarte mult, deoarece vei avea mereu spatiul pregatit pentru interviuri, sedinte sau diverse intalniri cu parteneri de afaceri sau chiar clienti. In felul acesta, nu iti vei mai face griji in privinta aspectului biroului.

Curatenia generala si in special curatenia de toamna este vitala pentru angajati, deoarece le va asigura un spatiu curat, ordonat si organizat, un spatiu productiv in care se vor simti excelent. Este important ca alergenii sa fie eliminati, pentru a evita alergiile de toamna si pentru a nu inrautati simptomele virozelor. Astfel, angajatii vor fi mai productivi si se vor simit excelent la locul de munca.

Nu uita si de geamuri: lumina naturala este foarte importanta, mai ales in zilele mohorate de toamna, astfel ca este nevoie ca geamurile sa fie pastrate cat mai curate. In acest sens, poti apela si la serviciul de alpinism utilitar de la Novo Class. 

Asadar, pentru o curatenie generala de toamna, alege cu incredere serviciile noastre!

FOTO: novoclass.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea