Cariera

#dublare venituri #munca de acasa

Cum sa lucrezi de acasa si sa iti dublezi veniturile cu ajutorul celor de la Unicorn Agency!

In ultimii ani, felul in care s-au desfasurat activitatile legate de munca si profit s-au schimbat la 180 de grade. Multe afaceri s-au inchis, iar altele au inflorit in online pentru ca s-a pus accent pe comunicare, adica exact ceea ce lipsea in perioada pandemica.

Astfel, multe persoane s-au reorientat spre genul acesta de activitate, deoarece castigurile erau net superioare salariului minim pe economie si, in plus, lucrau legal din confortul propriului camin.

In special tinerele ambitioase si-au cladit o cariera din meseria de model. Cum sa faci si tu asta, poti afla din articolul de mai jos.

Independenta financiara la care doar ai visat

Daca si tu iti doresti o stabilitate financiara si un loc de munca care sa iti aduca doar satisfactii atunci afla ca Unicorn Agency angajeaza modele videochat de acasa. Trebuie doar sa aplici pentru angajare si vei primi raspunsul care iti va schimba viata.

Vei avea astfel sansa sa lucrezi de acasa, din confortul propriei tale locuinte si sa castigi sume fabuloase, fara ca cineva sa te judece, deoarece accesul este permis doar membrilor din afara. In plus, jobul de model este perfect legal, deci nici in privinta asta nu trebuie sa iti faci griji. Sigur, implicarea si cateva tipsuri iti vor fi de mare folos.

Cum ajungi sa fii model online si de ce ai nevoie?

Un prim pas hotarator este sa aplici la un interviu la agentia de modele Unicorn, pentru cele interesate aceasta se gaseste pe pagina oficiala unicornagency.ro. Apoi in functie de raspunsul lor, te poti pregati sa te lansezi in cariera de model.

Pentru asta ai nevoie de un laptop performant, cu o camera buna si cu o conexiune rapida la internet. Nu poti neglija desigur, nici decorul in care vei aparea, acesta trebuie sa denote bun-gust si rafinament. Numai astfel vei atrage o multime de membri, dornici sa discute zilnic cu tine. Iar limba engleza iti va fi de mare ajutor pentru a stabili conexiuni placute cu cei care te abordeaza. 

Sa vorbim deschis, trebuie sa ma dezbrac?

Raspunsul este „Nu”, nu despre asta este vorba in videochat, ci despre comunicare, flirt si buna dispozitie. Tu hotarasti ce anume faci la tine acasa, nimeni nu impune nimic. Sigur, vei alege de la inceput categoria pe care ti-o doresti si anume daca vei decide sau nu sa oferi show-uri din categoria adult sau sa ramai centrata pe comunicare.

In felul acesta, daca lucrurile vor fi clare de la bun inceput, toata lumea nu are decat de castigat.

Ce primesti daca colaborezi cu agentia?

Sunt o multime de avantaje, de departe fiind incasarile lunare echivalente cu 3-4 salarii minime pe economie, livrate de doua ori pe luna in contul tau bancar. Apoi mai vorbim de bonusuri si procente de pana la 70, plus alte premii din colaborare.

In plus, mai beneficiezi si de sedinte foto gratuite, de training specializat, iar programul ti-l faci cum vrei tu. Iar daca recomanzi un prieten mai primesti inca un bonus!

Mai multe detalii si beneficii gasesti accesand pagina oficiala.

Contact: hello@unicornagency.ro

FOTO: unicornagency.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea