Cariera

#agenda #programare #odihna # productivitate munca

Cum sa devii mai productiv la munca

Simti ca nu mai poti face fata la munca si ca sarcinile te-au napadit, insa nu stii cum sa reactionezi? Nu intra si mai tare in panica. Remonteaza-te si fa o mica organizare a programului de lucru. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa fii mai producativ la munca in scurt timp.

1. Somnul de calitate

Daca vrei sa fii productiv la munca sau in orice activitate trebuie in primul rand sa te odihnesti. Un somn de calitate te va ajuta sa te remontezi dupa o zi extenuanta de munca si sa functionezi la parametri normali.

2. Cere ajutor

Nu te arunca sa faci tu toate sarcinile la munca doar pentru a arata ca esti un angajat model. Munca in echipa este si ea foarte apreciata, asa ca nu ezita sa ceri ajutorul colegilor tai cand simti ca esti prea aglomerat/a.

3. Ia-ti cu tine o agenda

O agenda iti va prinde bine in orice moment la job, deoarece tot timpul se ivesc probleme pe care, bineinteles, nu le poti rezolva chiar in acel moment. Astfel, o agenda sau, de ce nu, un notebook, in care sa iti notezi cele mai importante sarcini, te-ar ajuta sa fii mult mai productiv/a.

Sursa foto: carbuna.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea