Cariera

#cuvinte cheie #intalnire afaceri #cuvinte magice

Cuvinte-cheie pe care trebuie sa le folosesti in orice intalnire de afaceri

Uita de prezentarile plictisitoare, de strangerile de mana si costumele pretentioase atunci cand ai o intalnire de afaceri importanta. Acum cel mai mare impact in cadrul acestor reuniuni il au cuvintele.

Un studiu realizat recent de profesorul american Cynthia Rudin, de la Institutul de Tehnologie din Massachusetts, arata ca, pentru a avea o intalnire de afaceri de succes, trebuie sa folosesti cinci cuvinte magice.

Noua cercetare a constatat ca angajatii care au utilizat in cadrul sedintelor cuvintele "da", "a da", "intalnire", "a incepe" si "a discuta" au avut mult mai mult succes in afaceri, primind mai multe propuneri de investitii sau proiecte.

"Studiul intalnirilor de afaceri este foarte important, deoarece sunt o provocare, mai ales ca necesita o intelegere a mai multor semnale sociale si o dinamica interpersonala complexa. Desi au existat o multime de studii academice in acest sens, cercetarea noastra este unica prin faptul ca foloseste date exacte ce au loc in cadrul acestor reuniuni. Am testat aceste cuvinte prin modelare predictiva si ipoteze si astfel am aflat care sunt cuvintele magice, aducatoare de succes", a explicat Rudin.

Sursa foto: eurobrandsindia.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea