Cariera

#cariera #creativitate #concentrare #succes

Creativitatea, cheia spre succes. 5 ponturi ca sa ai spor la lucru

Simti ca orice ai face la serviciu nu mai reusesti sa dai din tine tot ce ai mai bun? Oboseala e de vina, ai sa iti spui cu siguranta. Insa expertii sustin ca sunt si alti factori care iti impiedica atat concentrarea, cat si creativitatea. Iata ce trebuie sa faci pentru a fi eficient:

1. Inchide televizorul

Renunta sa muncesti cu televizorul pornit. Iti reduce nivelul de concentrare si iti "amorteste" mintea. Mai bine asculta o muzica relaxanta si pune-ti gandurile in ordine.

2. Iesi la o plimbare

Cand te simti coplesit, cel mai bine ar fi sa iei o pauza si sa te plimbi jumatate de ora. Vei da mult mai mult randament dupa aceea si vei recupera cu succes timpul "pierdut".

3. Scrie de mana pe hartie

Asterne pe hartie cateva ganduri, probleme pe care trebuie sa le rezolvi sau cateva idei de proiecte. Este demonstrat faptul ca scrisul de mana iti relaxeaza creierul.

4. Danseaza

Nu te teme ca ceilalti vor rade de tine. E mai bine sa te simti un pic penibil decat sa te simti prost ca nu ti-ai dus treaba la bun sfarsit. Dansul stimuleaza secretia de endofine si tu te vei simti foarte bine.

5. Acorda-ti un moment de liniste

Ia o pauza de liniste. Fa acest exercitiu dimineata, la rasarit, atunci cand de jur imprejur nu este agitatie. Sau ia-ti o zi libera!

Sursa foto: yourvirtualassistants.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea