Cariera

#job #cariera #sarcini #marire salariu #job nepotrivit

4 semne ca nu ti-ai ales jobul potrivit

Te-ai angajat de cateva luni si simti ca ceva nu merge la locul tau de munca. Fiecare zi a devenit un chin pentru tine si nu astepti decat terminarea orelor de program ca sa te simti liber? Inseamna ca nu ti-ai ales jobul potrivit. Iata care sunt semnele care indica foarte clar acest lucru:

1. Esti lasat pe dinafara

Faptul ca nu ai reusit sa te integrezi in echipa si ca esti un singuratic la locul de munca indica un semn clar ca nu esti pe postul potrivit.

2. Nu esti trimis in delegatii

Daca lucrezi intr-o echipa, dar nu reusesti sa iti impui ideile macar o data este un semn ca nu te afli la locul de munca ideal pentru tine. Iti vei da seama bine de asta mai ales atunci cand toti sunt trimisi in delegatii sau primesc misiuni importante, iar tu esti lasat pe dinafara.

3. Nu primesti marire de salariu

Atunci cand toti primesc o marire de salariu, iar tu nu esti inclus printre „alesi” e clar ca ceva nu e in regula. Nu excelezi in ceea ce faci pentru ca probabil cerintele sunt peste puterile tale.

4. Sarcinile te coplesesc

Ai doar cateva sarcini de dus la indeplinire, dar chiar si asa te simti coplesit de volumul prea mare de munca? S-ar putea sa te afli intr-o pozitie care nu este cea potrivita pentru tine.

Sursa foto: woman.tv

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea