Cariera

# gomag meetup #Gomag

Cel mai nou eveniment Gomag MeetUp are loc la Iasi, pe 20 iunie. Vezi lista speakerilor

Echipa Gomag organizeaza cea mai noua conferinta pentru antreprenorii si oamenii pasionati de eCommerce din Iasi.

Gomag MeetUp Iasi are loc pentru prima oara in aceasta zona pe 20 iunie 2023, la Hotel International Iasi, sala Colocvium, si pune la bataie doar 100 de locuri pentru cei interesati sa participe.

Inscrierile la Gomag MeetUp Iasi sunt deschise pentru putin timp, cu o oferta Early Bird - la doar 29 de euro, si se inchid duminica, 18 iunie.

Pe langa accesul la eveniment si la experientele pregatite, biletul include un bonus in valoare de 1289 de lei, constand in materiale educative si cursuri online, in Academia de eCommerce Gomag.

Daca esti din Iasi, Neamt, Botosani, Suceava, Bacau, Vaslui sau iti doresti de mult timp sa participi la o conferinta Gomag in aceasta zona, acum e momentul sa iti rezervi bilete, inainte ca acestea sa se epuizeze.

 

Despre ce se vorbeste la Gomag MeetUp Iasi?

Speakerii invitati vor aborda subiecte precum strategii de digital marketing, Facebook & Google Ads, tehnici de vanzare, maximizarea impactului pe care il au functionalitatile Gomag, povesti de business care te inspira si multe altele.

Printre cei care vor urca pe scena evenimentului se numara Cosmin Daraban (Gomag), Ionut Radu Munteanu (Reefkig & WebDigital), George Raschitor (Sinaps), Adrian Prisecaru (Dezmembraru), Raluca Raschitor (DinoKids), Andreea Rusz (Gomag) etc.

Evenimentul incepe la ora 15:00 cu receptia participantilor, iar conferinta ia startul la ora 16:00. Gomag MeetUp Iasi se desfasoara timp de aproximativ 5 ore, pana la 20:30 si include un concurs cu premii pentru participanti.

Pe langa prezentarile practice sustinute de speakerii invitati, participantii au ocazia sa interactioneze cu reprezentantii partenerilor Gomag (agentii de marketing, de exemplu), astfel incat sa deschida discutii valoroase si sa incheie potentiale parteneriate.

Biletul de participare la eveniment include pauzele de cafea asigurate de locatie.

Gomag MeetUp Iasi este un eveniment organizat de echipa Gomag si moderat de Andreea Rusz, Team Leader Gomag.

Pentru cine este Gomag MeetUp Iasi?

Evenimentele Gomag atrag diversi oameni, insa toti acestia sunt pasionati de crestere si interesati sa descopere sau sa isi construiasca propriile oportunitati.

Daca vinzi deja online si ai o afacere pe care vrei sa o scalezi, sa obtii mai mult profit, evenimentul iti asigura acces la cele mai noi informatii si tendinte gata de pus in aplicare, precum si la potentiali parteneri care sa te ajute sa iti atingi obiectivele.

Daca esti un viitor antreprenor si tocmai vrei sa deschizi un business, la Gomag MeetUp Iasi gasesti solutii si raspunsuri pentru intrebarile tale.

Daca esti deja client sau partener Gomag, echipa prezenta la eveniment este bucuroasa sa te cunoasca. Poti discuta direct cu reprezentantii Gomag si sa primesti informatii despre ceea ce te intereseaza legat de platforma si cresterea afacerii tale.

De asemenea, la conferinta sunt pregatite oportunitati si pentru oamenii de marketing, angajatii interni ai diverse firme, freelanceri, bloggeri, influenceri, studenti sau pur si simplu oameni pasionati sa afle cele mai noi lucruri din marketing si eCommerce.

In orice categorie te regasesti, trebuie sa stii ca mai ai putin timp la dispozitie sa te inscrii.

Gomag MeetUp Iasi se intampla in curand, pe 20 iunie 2023, la Hotel International Iasi, sala Colocvium. Vei pleca de acolo nu doar cu un pachet inestimabil de informatii, ci si checklist-uri si alte materiale valoroase.

Inscrie-te si profita de oferta Early Bird. Nu uita ca la achizitia biletului, primesti acces instant la o colectie de materiale bonus in valoare de 1289 de lei, in Academia de eCommerce Gomag.

Inscrie-te si tu la Gomag MeetUp Iasi - numarul locurilor disponibile scade repede!

Organizatori

Gomag este una dintre cele mai populare platforme eCommerce autohtone, pe care vand peste 3500 de magazine online din toate industriile. Printre clientii acesteia se numara MindBlower, ProduseCosmetice.ro, Sanco Grup, AFiSport, DualStore, BeautyBee, Aqualine, Boromir Market, Photosetup, E-acumulatori si multi altii.

Platforma se diferentiaza de concurenta prin functionalitati native exclusive pentru piata romaneasca, precum servicii dedicate de plata si livrare prin GPayments si GShipments, Gomag Insights - instrument de marketing all-in-one, modulul de creare landing page & blog direct in platforma, pop-up-uri, GoBots (automatizare), CRM, configurator tema si 160+ de aplicatii presetate.

Inregistreaza-te acum https://www.gomag.ro/blog/meetup-iasi/

FOTO: gomag.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea