Cariera

# scaun frizerie premium #scaun frizerie

Ce caracteristici conteaza la achizitia unui scaun de frizerie premium?

Design-ul unui salon de frizerie joaca un rol semnificativ atunci cand vine vorba despre procesul de selectie care se deruleaza in mintea clientilor. Fara indoiala, o locatie de beauty decorata intr-un stil cat mai modern, care invita la relaxare si la destindere va fi mult mai atragatoare pentru clienti in comparatie cu un salon in a carui amenajare nu s-a investit de mult prea mult timp.

Ori de cate ori ne raportam la design-ul unui salon de frizerie este imposibil sa nu luam in calcul si cele mai importante piese de mobilier din cadrul sau: scaunele de frizerie. Pe langa faptul ca acestea contribuie la completarea stilului de decor, au si rolul de a le oferi clientilor un nivel inalt de confort si, totodata, de a le usura munca frizerilor, mai ales atunci cand realizeaza o tunsoare complicata si au nevoie de acces deplin la spatiul de lucru.

Spre deosebire de scaunele regasite in comert, cele destinate locatiilor de infrumusetare se disting printr-o serie de particularitati aparte. Asadar, materialul din care sunt confectionate trebuie sa reziste cat mai mult timp la uzura, in special daca ne raportam la un salon extrem de popular, cu un flux mare de clienti, dar si utilizarii substantelor de styling, ce pot dauna unei tesaturi clasice. Din prisma caracteristicilor tehnice, scaunele de frizerie profesionale trebuie sa fie dispuse cu un mecanism de inclinare si de blocare a tetierei, cu o pompa hidraulica cu sistem de blocare, precum si cu o baza rotunda cu o capacitate foarte mare.

Intrucat achizitia unei astfel de piese de mobilier specifice implica si un cost insemnat, este de la sine inteles faptul ca furnizorul trebuie sa fie de incredere si sa ofere garantia ca produsul cumparat va rezista pentru o perioada de timp cat mai lunga.

Menoser - cel mai nou brand de scaune de frizerie premium din Romania

In randul furnizorilor recunoscuti pentru oferta diversificata de articole profesionale, dar indeosebi pentru calitatea produselor pe care le pun la dispozitia clientilor se numara si magazinul online Barber-Store.ro. In decursul acestui an, Cristi Bostan, fondatorul magazinului online Barber-Store.ro, a decis sa diversifice gama de produse disponibila pe site, creandu-si propriul brand de scaune de frizerie premium. Este vorba despre brandul Menoser, a carui colectie de piese de mobilier cuprinde o varietate de design-uri si stiluri, care deja se bucura de aprecieri si de feedback-uri pozitive in randul proprietarilor de frizerii si de saloane din Romania.

Pentru a veni in intampinarea tuturor celor care se afla in situatia de a-si renova salonul sau de a-l utila corespunzator, antreprenorul Cristi Bostan a introdus o serie de discount-uri la fiecare scaun de frizerie premium produs de catre brandul sau, Menoser. Mai mult decat atat, costul de transport este gratuit in absolut orice locatie din Romania. Tot din prisma livrarii, montarea produselor este gratuita in Municipiul Bucuresti, iar in celelalte zone din tara scaunele se livreaza montate in mare parte, in asa fel incat procesul de asamblare sa nu presupuna dificultati pentru cumparatori.

Desi scaunele de frizerie premium din oferta Menoser beneficiaza de garantie timp de 24 de luni, in cazul oricarei defectiuni, piesele necesare repararii pot fi achizitionate din stocul propriu al magazinului online Barber-Store.ro, existand in permanenta suficiente pe stoc.

Ridicandu-se la standardele profesionale internationale, brandul Menoser se diferentiaza pe piata de profil cu o colectie extrem de complexa de scaune de frizerie, caracterizate printr-o calitate superioara, durabilitate, design modern si caracteristici tehnice imbatabile.

FOTO: barber-store.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea