Cariera

#cariera #promovare #sfaturi cariera #obtinere promovare #promovare cariera

Atitudinea care te ridica in ochii sefilor. Iata cum sa obtii rapid o promovare!

Daca ai deja cativa ani de experienta in postul pe care il ocupi, este cu siguranta timpul sa te evidentiezi in fata sefilor. Invata sa urmezi pasii potriviti pentru a efectua un salt in cariera. Cinci calitati de baza te vor propulsa negresit intr-o functie superioara.

Entuziasmul este un element pe care sefii il vor pretui. Arata-te interesat de orice proiect si implica-te in acesta cu forte noi. Fii eficient! Cine ti-a spus ca "munca este pentru tractoare" a avut dreptate. Eficienta se recunoaste prin indeplinirea sarcinilor cu minim de efort si timp. Cauta caile usoare de rezolvare a problemelor.

Excelenta este un alt aspect al unei cariere in devenire. Nu te multumi cu rezultate mediocre. Dai semne de rutina, iar cariera iti este pusa in pericol de acest lucru. Tinteste catre rezultate exceptionale in activitatea ta.

Fii punctual sau chiar mai mult. O zi inceputa devreme iti da posibilitatea sa analizezi fara presiune sarcinile pe care le ai in program. Iti permite de asemenea sa le rezolvi in timp util cu rezultate excelente.

Creeaza o atmosfera lejera in birou. Daca vei fi tafnos si incrancenat, nu vei reusi decat sa ii stresezi pe cei din jur. Un aer de lejeritate afisat la birou poate fi benefic pentru cariera ta.

Sursa foto: levo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea