Cariera

#hobby #cariera #afacere #tranformare hobby in facere #afacere hobby

5 hobby-uri pe care le poti transforma in afacere

Se spune ca, de regula, oamenii prospera atunci cand fac ceea ce le place. Iar daca mai sunt si platiti pentru asta, atunci este un vis implinit. Iata 5 pasiuni din care poti castiga bani:

1. Instructor de fitness

Daca iti place miscarea si esti convinsa ca ea este sanatoasa pentru trup si minte, poti face niste cursuri de fitness si sa devii instructor. S-au deschis o multime de sali de sport care au nevoie de personal specializat.

2. Fotograf

Daca iti place fotografia, ai un aparat bun si putina imaginatie poti deveni fotograf de ocazie la diverse evenimente, incepand de la serbarile scolare, pana la nunti si botezuri.

3. "Profesor" de muzica

Multi parinti vor ca micutii lor sa invete sa cante la un instrument, insa nu au timp sa ii duca la cursuri. Astfel, daca stii bine sa canti la pian sau la chitara, poti oferi lectii private pentru copii.

4. Cofetar

Sa incepi o afacere cu dulciuri de casa inseamna multe autorizatii si avize si cateva investitii in ustensile, insa va merita, cu siguranta.

5. Gradinar

Pentru unii, ingrijitul gradinii nu este chiar o placere, de aceea sunt dispusi sa ii plateasca pe cei care le tund iarba sau le curata plantele. Plaseaza cateva anunturi si sigur vei gasi rapid de lucru.

Sursa foto: joyfulnoisefun.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea