Cariera

#conferinta Anuala de Business Networking #antreprenor in romania #conferinta

„Antreprenor de Romania” – Cand si unde are loc conferinta Anuala de Business Networking

Dupa doi ani de evenimente amanate in contextul pandemiei COVID-19, comunitatea MORE Networking anunta cu mare incantare reluarea Conferintei Anuale de Business Networking. Editia de anul acesta are loc in data de 31 mai si va fi gazduita de JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Ne-am obisnuit participantii ca pe scena conferintei sa urce oameni de afaceri care inspira, un exemplu de ambitie si determinare pentru comunitatea de business, iar aceasta editie nu va face nota discordanta.

Tema conferintei din 2022 este „Antreprenor de Romania”, izvorata din dorinta de a cunoaste oamenii din spatele unor afaceri romanesti de succes si de a afla de la ei despre cele mai dificile masuri pe care le-au luat pentru readaptarea activitatii in pandemie. Bonus, garantam povesti savuroase, plus atat de mult asteptatele sesiuni de networking intre participanti, pranzul de afaceri si gala premiilor MORE.

„Ne bucuram sa putem relua evenimentele care au lipsit tuturor, evenimente dedicate interactiunii de business in mediul de afaceri. Conferinta anuala este cel mai mare eveniment dintre acestea pentru ca va crea contextul in care toti participantii pot sa-si prezinte afacerea si sa interactioneze cu minim 60 de alti antreprenori. In plus, ne bucuram de prezenta brandurilor de renume care urca pe scena la fiecare editie, pentru a ne confirma ca succesul este puterea de a trece peste fiecare esec cu entuziasm”, Roxana Domnica, fondator al Comunitatii MORE Networking.

Intre invitatii care vor cuceri sala cu povesti antreprenoREALE se numara: Alina Donici – fondator Artesana, Maria si Marius Verdesi – fondatori Zimbria, Cristian Gavan – fondator MAM Bricolaj, Titi Aur – Fondator al Academiei Titi Aur, Nicuta Enache – proprietar Osteria Ciao Niki, Alex Maties – CEO Morile Maties, Lucian Badila – 5 to go. De asemenea, am pregatit discutii despre provocarile de mediu cu Daniela Dobre – Green Environment Support, despre GDPR cu Ciprian Harabagiu – Managing Partner Decalex Digital si despre viitorul copiilor in business cu Nicoleta Munteanu – vicepresedinte CONAF.

Cu siguranta, multi dintre participanti il cunosc, macar din auzite, pe invitatul special de anul acesta: Cristian Pandel, fondator Christian Tour, care se mandreste cu 25 de ani de antreprenoriat si turism, traiti si munciti cu pasiune si dedicare. Il vom avea alaturi de noi in toata verva sa de vorbitor: intr-un interviu live, pe scena.

Conferinta Anuala de Business Networking creeaza un mediu de interactiune, intr-un spatiu dedicat relationarii, intre oameni de afaceri din domenii de activitate diverse, companii si antreprenorii membri ai comunitatii MORE Networking. Sesiunile dedicate networkingului sunt cele care asigura interactiunea si schimbul de experiente intre toti cei prezenti.

Fata de editiile anterioare ale conferintei, care au numarat peste 150 de participanti in medie, estimam o participare si mai ridicata in acest an care aduce un suflu nou, post-pandemic, in comunitatea de business. Ca la fiecare editie, si de aceasta data vor fi alaturi de noi marci de renume care vor face vizita participantilor la conferinta si mai placuta, cu activari de produse, degustari si activitati menite sa aduca laolalta consumatorul si brandurile preferate: Chateau Varterly, Raureni, 5 to go.

Organizarea Conferintei Anuale de Business Networking, precum si restul activitatilor din portofoliul comunitatii MORE Networking se bazeaza pe ideea „contactele aduc contracte”; peste 80% dintre oamenii de vanzari spun ca o mare parte din profit este realizata gratie activitatii comunitatilor de networking si recomandarilor calificate de business.

Despre MORE Networking:

MORE Networking este o comunitate necompetitionala de oameni de afaceri, antreprenori, directori de departamente si freelanceri care isi propun sa redefineasca experienta de business networking, prin intalniri bilunare de networking, ateliere de networking si evenimente de educatie antreprenoriala.

Investim in educatia antreprenoriala constant, prin momente educationale, workshop-uri si seminarii pe teme de interes alese de antreprenori. Anual, sarbatorim comunitatea si oamenii care se dezvolta alaturi de noi intr-o Conferinta Anuala, cu speakeri inspirationali si mult networking, intr-o zi cu peste 100 de oameni si companii.

Peste 10.000 de antreprenori au fost prezenti la evenimentele de business networking si mai mult de 100 de membri au participat activ la sute de ore de brainstorming, generand recomandari de afaceri de peste 2 500 000 euro. Scopul intalnirilor este sa genereze vizibilitate si prospecti, brand awareness si o mai buna cunoastere a domeniului pe care antreprenorii il reprezinta.  

In primele patru luni ale 2022 au fost generati peste 1.000 000 euro de catre membrii celor doua grupuri de business, MORE Networking fiind in curs de lansare a celui de-al treilea grup de intalniri de business networking. Obiectivul comunitatii este sa ajunga la numarul de membri de dinainte de pandemie si sa continue sa educe, sa motiveze si sa ajute antreprenorii sa isi faca afacerile mai vizibile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea