Cariera

#dezvoltare afacere #afacere

3 sfaturi esentiale pentru a-ti dezvolta afacerea in 2022

Pentru afacerile mici sau cele la inceput de drum poate deveni dificil sa isi consolideze o prezenta puternica pe piata, sa se evidentieze in multime. In acest sens sunt necesare cateva abordari care s-au dovedit a fi eficiente in tot mai multe cazuri. Este important ca tu, in calitate de mic antreprenor, sa ai in vedere toate dimensiunile afacerii si sa le potentezi la nivel maxim. De la considerente de imagine, financiare sau la modul in care sunt prestate serviciile, fiecare detaliu trebuie pus la punct pentru a asigura o rata cat mai mare de succes.

 

Stabileste cu strictete publicul tinta si adreseaza-te doar lui

Companiile care aleg sa se adreseze tuturor sunt sortite esecului. Pentru a putea pune bazele unei categorii de clienti fideli, ai nevoie sa conturezi un profil al acestora. In caz contrar, nu vei sti ce nevoi au, ce dorinte si preferinte, care este comportamentul lor de cumparare, ce ii atrage, etc. Deci, nu vei avea posibilitatea sa le oferi ceea ce cauta de la un brand ca al tau. Asadar, inainte de toate trebuie sa stabilesti clar care ar fi acele persoane care ar prezenta un grad inalt de interes fata de ceea ce ai tu de oferit, iar mai apoi sa pui bazele unei strategii care sa fie adaptata cerintelor lor.

Asigura-te ca prin serviciile sau produsele tale rezolvi o necesitate neglijata de competitori

Piata este deja supraaglomerata pe toate palierele sale. De aceea, o noua firma care nu se deosebeste cu nimic fata de concurenta are sanse foarte mici sa se remarce si sa se dezvolte. De aceea, trebuie sa faci o analiza amanuntita despre ceea ce este si ce ar putea fi imbunatatit. Fie ca fii cu un produs sau serviciu diferit, o imagine diferita sau chiar o emotie, acest aspect ar putea reprezenta cheia succesului.

Asigura-ti acces nelimitat la propriile lichiditati

Pentru a te putea dezvolta constant trebuie sa elimini toate piedicile financiare care stau in cale. Dat fiind faptul ca vorbim la o afacere la inceput de drum, imposibilitatea de a folosi veniturile imediat ce au fost obtinute poate reprezenta o adevarata problema. Asadar, Omnicredit vine cu o solutie salvatoare care sa elimine asteptarea termenelor scadente pentru plata facturilor curente. Factoringul reprezinta un serviciu care are in vedere asigurarea unui flux continuu de lichiditati, aferente facturilor in curs de plata. Mai exact, Omnicredit intervine ca un mediator intre companie si client, punand la dispozitie sumele pe care colaborarea lor le vizeaza.

Pe scurt, firma presteaza un anumit serviciu pentru client, pentru care acesta are la dispozitie de la 30, pana la 90 de zile sa il achite. Pentru ca acest termen ar fi nefavorabil pentru firma, Omnicredit se ofera sa o asigure imediat si sa o transfere in contul firmei. Clientul va fi ulterior notificat cu privire la faptul ca va trebui sa faca plata direct in contul Omnicredit. Se asigura asadar un flux continuu si foarte avantajos de ambele parti. Este cu mult diferit si mult mai benefic decat o forma clasica de creditare deoarece elimina din start acumularea unei datorii fata de institutia financiara.

Click aici pentru a descoperi cat mai multe detalii despre ce beneficii iti aduce un astfel de contract si nu ezita sa contactezi specialistii Omnicredit pentru a stabili datele unei colaborari care se arata a fi de succes pentru compania ta. Vei avea sansa sa colaborezi cu prima platforma de finantare fintech aparuta in Romania. Experienta angajatilor, calitatea serviciilor adaptate la nevoi reale si promptitudinea vor ghida intreaga colaborare, devenind un punct de sprijin important pentru dezvoltarea afacerii tale.

FOTO: omnicredit.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea