Boli

#sarbatori #mahmureala #indigestie

Sarbatori fara indigestie si mahmureala

La finalul unui an intens, tot ce ne dorim este sa ne relaxam pentru cateva clipe si sa ne bucuram de cea mai vesela perioada din an: sarbatorile de iarna. Vesela, dar si imbelsugata, caci sigur veti avea de-a face cu sarmale, carnati, salata de boeuf, cozonaci si lista poate continua mult si bine. In plus, toate bunatatile merg de minune cu un pahar-doua de vin sau tuica. Si uite asa, in fiecare an, sarbatorile de iarna se lasa cu... indigestie si mahmureala.

 

Pentru ca vrem sa va venim in ajutor, Fiterman Pharma v-a pregatit cateva remedii pentru mesele bogate ce vor urma!

Digex Plus - Contine un amestec complex de enzime digestive, ce ajuta organismul sa faca fata suprasolicitarii cauzate de mese copioase sau alimentatie inadecvata, reprezentand alegerea perfecta in perioadele de sarbatori. Reduce senzatia de preaplin si cea de greata. Contribuie la eliminarea gazelor intestinale si reduce balonarea. Stimuleaza secretia biliara.

Emetix Hangover Energy comprimate efervescente - Cu extract de guarana in amestec cu vitamine si aminoacizi, acesta sprijina organismul sa isi mobilizeze resursele fizice si mentale in scopul functionarii la parametrii optimi. Revigoreaza corpul si reduce senzatiile de disconfort asociate cu greata sau varsaturile.

Emetix comprimate - Combinatie unica dintre vitamina B6 si extractul de ghimbir standardizat in gingerol, fiind indicat in stari de greata si voma. Poate fi administrat in sarcina, inca din prima luna.

Gastimax Med cpr. masticabile - Dispozitiv medical recomandat pentru tratamentul simptomelor refluzului gastro-esofagian: senzatia de arsura in capul pieptului, regurgitatia acida, indigestie, tusea si inflamatia faringelui si a laringelui (legate de reflux). Actiune eficienta si de lunga durata. Aroma placuta de menta.

Produsele sunt disponibile in farmacii, dar si pe: https://shopfiterman.ro/

Aflati mai multe informatii si pe paginile de social media ale companiei Fiterman Pharma.

FOTO: shopfiterman.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare