Boli

#sanatate ochi #vedere

Programati-va online la EXPERTOPTIC pentru sanatatea ochilor

Problemele cu vederea fac parte din categoria celor care nu trebuie neglijate sub nicio forma. Sanatatea ochilor este foarte importanta si afectiunile solutionate la timp ne scutesc de complicatii.

Cand v-ati verificat ultima oara vederea? La EXPERTOPTIC puteti face programari online consultatii ochelari, pentru a va bucura de o vedere imbunatatita si de ochelarii potriviti nevoilor dumneavoastra. Consultul optometric se poate face printr-o programare online sau telefonic, fiind gratuit pentru toti clientii. Expertii va vor examina ochii folosind aparatura de buna calitate si echipamente de precizie, ce ofera rezultate pe masura asteptarilor oricarui client. Pe baza rezultatelor oferite de acestea pot fi comandate lentilele eficiente, ce imbunatatesc sanatatea vizuala.

EXPERTOPTIC ofera servicii de calitate superioara si sprijin in vederea efectuarii unei alegeri corecte pentru ochii dumneavoastra. Se lucreaza cu unii dintre cei mai buni producatori de pe piata, oricare ar fi serviciile solicitate. Puteti opta chiar si pentru ochelari de soare, cu dioptrii sau fara, lentile de ochelari sau lentile de contact. Specialistii sunt orientati catre nevoile pacientilor si foarte atenti la detalii, urmarind cresterea starii de bine a acestora. Optica medicala EXPERTOPTIC le ofera tuturor clientilor consultanta specializata, gratuita, pentru nevoile lor. Sunt disponibile mai multe locatii, iar in oricare dintre acestea puteti face o programare pentru un consult.

Produsele disponibile, pe langa consultatii, au in vedere ochelari de soare, de vedere, lentile de contact, dar si reparatii pentru ochelari. Astfel, fie ca va doriti sa va schimbati ochelarii de vedere sau va ingrijoreaza sanatatea vizuala ori aveti nevoie de reparatii pentru ochelarii de vedere, toate aceste servicii pot fi solicitate in cadrul opticii medicale EXPERTOPTIC. Veti fi intampinati de specialisti care sunt gata sa va ajute in vederea solutionarii problemelor la nivel vizual.

Ochelari de vedere si cu o gama larga de lentile

Indiferent de problema cu care va confruntati la nivelul vederii, EXPERTOPTIC este pregatit sa va ajute pentru a o solutiona. Produsele de calitate si echipamentele folosite sunt doar cateva dintre beneficiile de care va puteti bucura in cadrul acestor magazine de optica medicala. Ochelarilor de vedere disponibili le pot fi atasate mai multe tipuri de lentile, in functie de problemele fiecarui pacient.

Exista posibilitatea de a opta pentru lentile fotocromatice, cu filtru pentru calculator, subtiate, bifocale, degresive, relax, progresive, pentru discromatopsie, de soare cu dioptrie, speciale pentru conducatorii auto, dar si personalizate. Puteti solicita consultanta specializata, iar expertii se vor ocupa sa va indrume catre bune alegeri privind ochelarii alesi. Ramele sunt, de asemenea, disponibile intr-o gama variata, excelente pentru orice buget. Totodata, puteti achizitiona si rame de ochelari speciale pentru activitati sportive.

Lentile de contact pentru confortul dumneavoastra

Lentilele de contact sunt din ce in ce mai populare, datorita confortului si aspectului pe care acestea il au. Sunt o alternativa excelenta pentru ochelarii de vedere, nu ingreuneaza ochii, sunt perfecte pentru activitatile sportive, ofera siguranta unei vederi clare si nu necesita ingrijiri prea complicate.

Gasiti la EXPERTOPTIC o gama larga de lentile de contact, iar pentru a le alege puteti discuta cu specialistii. Selectati orasul si sunati la numarul de telefon corespunzator ori la adresa de e-mail aferenta.

Contact:

Suceava - 0740 952 952

Botosani Calea Nationala - 0744 754 754

Botosani Carrefour - 0755 538 538

Radauti - 0747 750 750

Falticeni - 0751 341 341

Roman - 0755 589 589

FOTO: expertoptic.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare