Boli

#sanatate ochi #ziua mondiala a vederii #sanatate

Inovatii uimitoare pentru sanatatea ochilor de Ziua Mondiala a Vederii

In fiecare an, in special de Ziua Mondiala a Vederii, medicii oftalmologi si optometristii pun mare accent pe importanta sanatatii oculare si ingrijirea ochilor.

 

Se estimeaza ca 80% din informatiile disponibile despre lumea exterioara sunt percepute cu ajutorul ochilor nostri. De aceea calitatea vederii este atat de importanta, mai ales daca tinem cont de cerintele vietii moderne si specificul activitatilor ei cotidiene: cititul, lucrul la calculator, condusul unei masini, diversele activitati sportive. O vedere buna este esentiala pentru o viata sanatoasa, de calitate. Un consult oftalmologic regulat va ajuta sa va pastrati vederea cat mai clara si sa va mentineti independenta si mobilitatea.

Cu o abordare orientata spre calitate si inovatie, Opticris acorda o atentie deosebita atat tehnologiei de ultima ora, aparaturii avansate si serviciilor de inalta calitate, cat si pregatirii exceptionale pentru medici si optometristi.

Laura Mateescu, Marketing Manager Opticris, ne povesteste despre inovatiile uimitoare din domeniul opticii medicale:

“Avem sansa incredibila de a ne bucura de beneficiile tehnologiei, care contribuie la imbunatatirea calitatii vietii noastre. Incepand cu Varilux XR Series, Opticris redefineste standardele lentilelor progresive. Lentila Varilux XR Series este o lentila progresiva care stie cum se misca cu adevarat ochii dumneavoastra. Bazata pe inteligenta artificiala, lentila Varilux XR Series poate prezice modul in care priviti lucrurile, astfel incat sa experimentati claritate instantanee in miscare si la tranzitii line, fara intreruperi, de la aproape la distanta.

Pentru a va construi lentilele, cream un avatar digital personal si il analizam intr-un mediu 3D care reproduce scenarii din viata reala. Acest proces stabileste profilul vizual individual, ceea ce ne permite sa optimizam lentila pentru comportamentul dumneavoastra vizual, nu doar pentru prescriptia medicala.”

Copiii si adolescentii au nevoie de ochelari si lentile care sa le ofere nu doar corectie optica ci si protectie impotriva factorilor de mediu si a efectelor nocive ale tehnologiei moderne. Opticris aduce inovatie in ingrijirea ochilor copiilor prin introducerea lentilelor cu tratamente speciale, adaptate nevoilor lor. Acestea pot include lentile care blocheaza lumina albastra emisa de ecranele digitale, ajutand astfel la prevenirea oboselii oculare si la protejarea retinei lor in dezvoltare. Ochelarii pentru cei mici sunt special conceputi cu protectie UV, pentru a-i feri de radiatiile solare. Peste lentilele UV se aplica apoi un tratament antireflex si antistatic care imbunatateste claritatea vederii, reduce reflexiile si creste rezistenta. “Lentilele Stellest sunt inovatia Essilor care schimba efectiv jocul, pentru a incetini progresia miopiei la copii. Astfel, in medie, lentilele Stellest incetinesc progresia miopiei cu 67% comparativ cu lentilele monofocale, cand sunt purtate timp de 12 ore. Aceasta inovatie incredibila schimba viitorul copiilor. Astazi, majoritatea copiilor miopi poarta lentile oftalmice standard, care corecteaza doar miopia. Lentilele Stellest nu corecteaza doar miopia, ci controleaza si progresia acesteia”, povesteste Laura Mateescu.

“Opticris aduce eleganta si usurinta in purtarea ochelarilor de vedere prin utilizarea celor mai usoare rame din titan si acetat. Aceste materiale de inalta calitate nu aduc doar un aspect modern si stilat, ci asigura si o experienta de purtare foarte placuta, fara a compromite rezistenta si durabilitatea. In acest mod, copiii si adultii deopotriva se pot bucura de libertate de miscare si de mai multa independenta. Va puteti inchipui bucuria de pe chipul unui copil care descopera ca nici nu simte ochelarii pe care ii poarta? Acesta este efectul incredibil pe care il au ramele din titan, care au mai putin de 2 grame.”

In fiecare centru Opticris exista un cabinet medical care este dotat cu echipamente de diagnostic de ultima generatie, care permit identificarea si evaluarea corecta a problemelor de vedere. Opticris beneficiaza de consultanta maiastra a unor medici si optometristi care se afla mereu langa client, pentru a-i indeplini visul de vedea corect si de a se simti cat mai bine cu alegerea facuta.

Acestia sunt specializati in servicii de optica medicala si sunt permanent la curent cu ultimele descoperiri si tendinte din domeniu. Prin intermediul consultatiilor personalizate, acesti profesionisti ofera clientilor Opticris solutii optime pentru problemele de vedere, recomandand ochelari de vedere sau lentile de contact potrivite pentru fiecare caz in parte.

O vedere optima este asadar esentiala pentru o viata armonioasa. Iar cu un simplu consult oftalmologic regulat va puteti pastra vederea cat mai clara si va mentineti independenta si mobilitatea atat de necesare unei vieti sanatoase si implinite.

Alegeti calitatea pentru ochii dumneavoastra!

https://www.instagram.com/opticris/

https://www.facebook.com/opticris

FOTO: instagram.com/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare