Boli

#efecte nocive cafea #ulcer #imbolnavire #cafea

Bei cafea pe stomacul gol? Te poti imbolnavi grav!

Cafeaua este, pentru multe persoane, un adevarat elixir al vietii. Cei mai multi oameni nici nu concep sa-si inceapa ziua fara o ceasca de cafea.

Cu toate acestea, cele mai multe persoane isi beau cafeaua pe stomacul gol, fara sa stie la ce boli grave se expune. Iata care sunt bolile grave care pot fi cauzate de consumul de cagea pe stomacul gol!

Gastrita – Daca obisnuiesti sa bei regulat cafea pe stomacul gol, este important sa stii ca aceasta bautura afecteaza mucoasa stomacului si poate contribui la dezvoltarea gastritei, o inflamatie a mucoasei stomacului.

Ulcer gastric – Daca obiceiul continua si nu mergi la medic pentru a trata gastrita, aceasta se va transforma, in timp, in ulcer gastric. 

Dereglari ale sistemului digestiv – Sistemul digestiv poate suferi dereglari majore din cauza consumului de cafea pe stomacul gol, dar si a consumului exagerat de cafea pe parcursul intregii zile. Printre cele mai comune se numara constipatia sau diareea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului