Boli

# transplant cornee #operatii ochi #oftalmologie

Dr. Ozana Moraru si Dr. Cristian Moraru, speakeri la congresul international de oftalmologie SICSSO, pe tema transplantului de cornee

Dr. Ozana Moraru si Dr. Cristian Moraru, medici chirurgi oftalmologi la Clinica Oculus Bucuresti, au participat pentru a cincea oara consecutiv ca speakeri-prezentatori ai unor lucrari stiintifice avand ca tema transplantul de cornee la congresul international de oftalmologie SICSSO.

 

Congresul SICSSO (Societatea Italiana de Cornee si Suprafata Oculara), aflat la a XXI-a editie, a avut loc in Catania, Italia si s-a bucurat de o participare internationala cu medici chirurgi renumiti din SUA, Canada, Marea Britanie, Italia, Spania, Germania, Olanda, Japonia, Brazilia, Peru, Argentina, India, Turcia, Egipt, Maroc etc. Cei doi medici romani prezenti la eveniment au sustinut doua lucrari stiintifice in sectiunea Innovations, avand ca tema operatiile complexe de transplant de cornee lamelar UT-DSAEK asociat cu repozitionare sau schimbare de cristalin artificial efectuate in Clinica Oculus:

Vezi aici prezentarea: https://youtu.be/KdpuLjf4gHc

O a treia lucrare stiintifica realizata de Dr. Ozana Moraru si Dr. Cristian Moraru, tot despre operatiile complexe de transplant de cornee lamelar, a fost selectata in competitia finala a sectiunii Video Contest.

Incepand cu luna iulie se reiau la Clinica Oculus operatiile de transplant de cornee (transplant perforant si transplant lamelar DALK, DSAEK, DMEK), operatii pe care medicii Moraru le efectueaza de aproape 30 de ani, avand o experienta de peste 5000 de cazuri.

FOTO: clinicaoculus.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului