Boli

#slabit rapid #dieta #dieta de slabit

Dieta care imita postul, te ajuta sa slabesti rapid!

De-a lungul timpului s-a vorbit despre multe diete minune care ii ajuta pe oameni sa scape de kilogramele in plus intr-un timp scurt, fara prea multe eforturi. Cele mai recente studii au demonstrat lucruri neasteptate.

Un studiu realizat in laboratorul profesorului USC Leonard Davis School Valter Longo arata ca exista o dieta care are un impact diferit asupra sanatatii corpului uman, prin scaderea riscului de boli hepatice non-alcoolice si a problemelor cardiovasculare.

Despre ce e vorba? Despre o dieta care imita postul si care reprezinta o modalitate mai putin provocatoare pentru organism si nu necesita ca o persoana sa renunte complet la mancare. Este o dieta saraca in calorii, conceputa sa imite postul numai cu apa. Cu toate acestea, ea poate proteja celulele normale in timp ce ucide celulele deteriorate, inclusiv celulele canceroase si autoimune, reduce inflamatia, promoveaza regenerarea multi-sistemului si extinde longevitatea.

Potrivit unui dietetician de la Centrul Medical Wexner al Universitatii de Stat din Ohio, Columbus, o persoana ar trebui sa consume in prima zi 1.100 de calorii, dintre care aproximativ 11% trebuie sa provina din proteine, 46% din grasimi, iar restul de 43% trebuie sa fie carbohidrati. Din ziua a doua pana in ziua a patra cei care vor sa incerce aceasta dieta ce imita postul cu apa trebuie sa consume aproximativ 725 de calorii – 9% proteine, 44% grasimi si 47% carbohidrati.

Dieteticianul a mai precizat si faptul ca zilnic trebuie consumata o cantitate de 2,1 litri de apa. Pentru rezultatele mult dorite acesta mai recomanda ca pacientii sai sa urmeze aceasta dieta o data pe luna, trei luni la rand. Datele din studiile clinice realizate pana in prezent au dezvaluit ca ciclurile de cinci zile din dieta pot aduce diferite beneficii pentru sanatatea organismului, inclusiv reducerea grasimilor, scazand riscul de boli hepatice grase non-alcoolice si problemele cardiovasculare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare