Boli

# clinica stomatologie bucuresti #cabinet profesional #stoker

Dental West - un cabinet profesional, in care poti avea incredere deplina atunci cand ai nevoie de servicii stomatologice in Brasov

De cele mai multe ori, o durere dentara nu este un eveniment pe care sa-l poti anticipa si pentru care sa te poti pregati din timp pentru a-l preintampina cum se cuvine. Dar pe de alta parte, deoarece chiar si cei mai responsabili dintre noi se pot confrunta cu probleme dentare, este bine sa ai mereu la indemana coordonatele unui cabinet stomatologic profesional, din orasul tau.

Cand vine vorba de Brasov de exemplu, unul dintre cele mai vizitate orase din intreaga tara, recomand cabinetul stomatologic Dental West, la care am apelat de nenumarate ori pana in prezent si pe care l-am prezentat si celor apropiati, sfatuindu-i sa mearga acolo pentru profesionalismul cu care vor fi intampinati.

Mi-ar fi placut sa aflu in alt mod despre acest cabinet stomatologic, poate mai degraba dintr-un articol intr-o revista sau gasind intamplator informatii despre el pe retelele sociale, dar adevarul este ca l-am descoperit cautand servicii de stomatologie Brasov intr-un moment de pura criza, cand un abces dentar m-a facut sa-mi pun pe pauza toate celelalte planuri si sa imi fac de urgenta o programare la dentist.

Din fericire insa, datorita medicului stomatolog pe care l-am intalnit cu aceasta ocazie am trecut foarte usor pe acest moment critic si de atunci incoace am devenit un client fidel al cabinetului mergand acum in mod regulat la controale medicale si solicitand atunci cand este necesar si cate o detartrare sau un tratament de albire.

De ce recomand cabinetul stomatologic Dental West persoanelor din Brasov si nu numai?

Cabinetul stomatologic Dental West are o istorie de peste 20 de ani, fiind recunoscut ca unul din cele mai bine echipate cabinete stomatologice din Brasov. De fapt, exista patru clinici stomatologice Dental West, cu personal dedicat si cu tehnologie de ultima generatie, unde pacientii pot apela cu incredere pentru orice tip de tratament stomatologic.

La Dental West gasesti medici specializati in oricare din ramurile stomatologiei, ale caror cunostinte si experienta fac echipa buna cu echipamentele moderne prezente in toate cele patru clinici stomatologice.

In plus, un lucru care personal m-a incantat foarte mult la Dental West, este deschiderea pe care intregul personal o are fata de pacient. Ti-e teama sa mergi la stomatolog atunci cand te confrunti cu o problema dentara? Ei bine, inainte sa gasesc cabinetul stomatologic Dental West, eu sufeream de o reala fobie de dentist.

Norocul meu a fost ca nici nu prea am avut probleme cu dantura, dar si cand a trebuit sa apelez la astfel de servicii medicale nu am avut parte de experiente prea placute, lucru care m-a determinat sa pastrez o oarecare distanta intre mine si orice cabinet stomatologic atata timp cat nu ma confrunt cu o durere pe care sa nu o pot suporta.

Dental West insa, mi-a demonstrat ca poti ajunge sa mergi cu placere la dentist si chiar sa te gandesti cu nerabdare la urmatoarea vizita. La urma urmei, orice consultatie si tratament stomatologic este o investitie in propria sanatate orala si ca pacient, ar trebui sa profiti de fiecare oportunitate in acest sens cu zambetul pe buze.

Mi-a placut de fiecare data ca la Dental West mi s-au prezentat toate alternativele pe care le am la dispozitie si ori de cate ori am intrebat, mi s-a explicat de ce am nevoie de un tratament sau altul si mi s-a spus dinainte in ce consta si de cati bani am nevoie pentru fiecare operatie in parte.

Astfel, nu numai ca am putut sa anticipez daca vreun tratament imi va crea sau nu un oarecare disconfort, dar si ce buget de investitie imi este necesar pentru ca, asa cum stim cu totii, tratamentele stomatologice pot fi destul de costisitoare.

Nu mai vorbesc de curatenia din oricare clinica stomatologica, precum si atmosfera relaxanta care te intampina chiar de la intrare pentru ca intotdeauna am pus profesionalismul doctorilor si dotarile cabinetului ori de cate ori a fost vorba de dentist. Dar si acestea sunt niste avantaje foarte importante de care orice pacient al clinicilor stomatologice Dental West isi poate da seama chiar de la prima vizita.

FOTO: Freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare