Astrologie

#zodii #destinatii de vacanta #vacanta

Ce tara te reprezinta in functie de personalitatea astrologica

Fiecare persoana este influentata de elementele astrologice specifice si are trasaturi speciale. Afla astazi ce tara ti se potrivesti in functie de zodia ta. 

Berbec – Spania

Esti la fel de vibrant/a ca aceasta regiune plina de culoare si energie. Cand spui Spania, te gandesti la vinuri, carnavaluri,flamenco si alte elemente pline de pasiune. Exact asa sunt si cei din zodia Berbec. 

Taur- Franta

Cand spui Franta, te gandesti la simturi si placeri. Esti o zodie de pamant ancorata in realitate, dar iti place sa te lasi dusa de val si sa experimentezi savoarea preparatelor culinare frantuzesti. 

Gemeni – Brazilia

Inteligenta si creativitatea de care dai dovada sunt impresionante. Astfel poti oricand sa organizezi de unul/a singur/a un carnaval grandios ca acela de la Rio.

Rac - Noua Zeelanda

Te-ai simti perfect acolo, avand in vedere ca locuintele sunt mici si modeste, exact asa cum iti plac tie. Activitatile in aer liber sunt cele mai populare in Noua Zeelanda, ceea ce inseamna ca te regasesti in obiceiurile locului.

Leu – Grecia

In multe dintre zone ale acestei tari, trunchiurile copacilor sunt pictate in alb. De ce? Pentru a tine furnicile la distanta, iar vopsirea acestora te-ar ajuta sa iti descarci energiile creatoare. 

Fecioara – California

Statul acesta este perfect pentru o vacanta plina de relaxare si liniste, avand in vedere ca peisajele te indeamna la meditatie si contemplare.

Balanta – Calanda

Regiunea Quebec din Canada te defineste in totalitate, fiindca are o cultura bogata, gradini botanice pline de culoare, dar si restaurante speciale cu mancaruri inedite.

Scorpion – Egipt

Semeni foarte cu aceasta tara, avand in vedere inclinatia ta spre spiritualitate si ezoterism. De asemenea, iubesti perfectiunea.

Sagetator - Africa de Sud

Iti plac mult calatoriile exotice si extravagante. In Africa de Sud gasesti de toate si iti poti incanta absolut toate simturile.

Capricorn – Islanda

Sunt vulcani, gheizere, izvoare termale si campuri de lava. Exact ca viata ta plina de tumult si fara pic de monotonie.

Varsator – Japonia

Nu respecti reguli si nici nu iti place cand ti se impune ceva. Nonconformismul tau se incadreaza perfect in descrierea Japoniei.

Pesti – India

Esti o zodie de apa destul de inversunata. Nimic nu iti sta in cale atunci cand iti propui ceva. India este cuvantul care iti poate defini comportamentul fluctuant, combinat cu spiritualitatea accentuata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare