Astrologie

#horoscop #astrologie #suparare

Cum sa scapi de suparari, in functie de zodie

Astrologie ne arata multe detalii din viata noastra. Daca zi de zi astrele ne spun ce ne asteapta, iata ca  lucrurile pot fi si mai interesante! Afla cum scapi de suparare in functie de zodie. 

Berbec

Nativii din zodia Berbec cauta in permanenta ceva care sa ii motiveze si sa ii determine sa isi depaseasca limitele. Atunci cand sunt suparati fac lucruri noi: un sport nou, dans, un alt hobby si asa mai departe. 

Taur

Cei din zodia Taur prefera sa petreaca multi timp cu ei insisi, sa asculte muzica si sa se uite la serialele preferate. Sfatul astrelor este sa isi rezerve zilnic macar o ora pentru activitati deconectante.

Gemeni

Atunci cind sunt suparati, nativii Gemeni fac tot posibilul sa isi dinamizeze viata sociala, sa cunoasca oameni noi sau sa petreaca timp mai mult cu prietenii pe care ii au deja.

Rac

In perioadele de suparare, nativii din zodia Rac au nevoie de afectiune, atentie si rasfat. In cazul in care nu le primesc, ar fi bine sa invete sa le ceara.

Leu

Nativii Leu prefera sa participe la spectacole, evenimente mondene, merg in parcuri de distractie sau la petreceri atunci cand sunt suparati.

Fecioara

Atunci cand se lovesc de suparare, stres sau anxietate, nativii Fecioara prefera sa discute cu apropiatii. Cel mai bine se simt atunci cand oamenii isi arata dragostea si aprecierea fata de ei.

Balanta

Cei din zodia Balanta prefera sa se inconjoare de oameni care ii inspira si ii motiveaza atunci cand dau de greu. Pentru ei este foarte importanta armonia in relatii.

Scorpion

Nativii Scorpion simt nevoia de libertate. Sfatul astrelor este ca atunci cand sunt suparati ar fi bine sa invete sa ierte mai usor si sa nu mai ceara in permanenta dovezi de iubire.

Sagetator

Ei se straduiesc sa vada mereu partea plina a paharului si gandesc pozitiv. Trebuie sa stie inca ca prea mult optimism ii poate impiedica sa isi dau seama cand lucrurile au intrat pe un fagas gresit.

Capricorn

In perioadele de suparare nativii Capricorn au nevoie de spatiu de manifestare si libertate. De asemenea, le place sa se inconjoare de oameni veseli.

Varsator

Nativii Varsator au nevoie uneori de pauze, in care sa nu faca absolut nimic, pentru a reusi sa isi recapete energia si inspiratia.

Pesti

De multe ori sursa nefericirii lor sunt oamenii care profita de bunatatea lor si ii exploateaza. Ar fi bine sa invete sa spuna NU si sa aiba pretentii mai mari in ceea ce priveste comportamentul celorlalti fata de ei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului