Animale de companie

#telefon #pisici #motan #comportamentul psicilor

Alo? Sunt motanul Fred, pe cine cautati?

Pisicile pot fi invatate sa faca multe trucuri prin care isi distreaza stapanii sau musafirii. Unele dintre ele reusesc chiar sa foloseasca telefonul, spre supriza celor care suna .

Exemplul este dat de un care raspunde la telefon si care a facut senzatie pe Youtube. Stapana lui Fred spune ca abilitatea inedita a motanului a iesit la iveala cand sora sa a sunat acasa , iar cand cineva a raspuns, a auzit un mieunat.

"Cand ne-a spus, ne-am dat seama ca nu era nimeni acasa. Pana la urma am vazut cu ochii nostri, asta e dovada ca raspunde la telefon. 'Miau, sunt motanul Fred. Cine este la telefon?' E adorabil!", scrie stapana, Marcio.

Stapana l-a inregistrat apoi pe motan in timp ce raspunea la telefon si a urcat videoclipul pe Youtube, unde a strans peste 100.000 de vizualizari .

Pisicile pot fi invatate usor sa foloseasca fie usile speciale pentru animale sau diverse alte dispozitive, daca li se ofera o recompensa - se pare insa ca Fred a invatat de unul singur sa raspunda la telefon.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului