Animale de companie

#animale #pisica neagra #pisica #adoptie pisica

6 motive haioase pentru a adopta o pisica neagra

De fiecare data cand vezi o pisica neagra, scuipi de trei ori in sani, iti faci cruce si tii degetele incrucisate de frica sa nu dea ghinionul peste tine? Afla ca, in multe culturi, pisica neagra este, de fapt, purtatoare de noroc, iar in ciuda culorii macabre a blanitei, exista o multime de alte motive haioase, dar pertinente, pentru care ar trebui sa treci peste superstitii si sa adopti o astfel de felina!


1. Pentru ca este un talisman norocos

In ciuda superstitiilor si speculatiilor cu privire la karma negativa pe care pisicuta neagra ar aduce-o in viata ta, trebuie sa stii ca este un talisman mai norocos decat multe amulete feng-shui-ste, tao-iste sau de alte feluri pe care ai putea fi tentat sa ti le cumperi pentru a atrage norocul in viata ta.


2. Pentru ca nu o vrea nimeni, desi are nevoie de dragoste si afectiune

Pisica neagra este printre ultimele animalute care sunt adoptate din adaposturi. Oamenii se feresc sa adopte o astfel de pisica, de frica sa nu ii loveasca ghinionul sau sa nu se sperie de ea prin casa, din cauza nuantei blanitei. In realitate, aceasta pisicuta are acelasi comportament si nevoie de dragoste precum orice alta rasa sau culoare de pisica si, uneori, sunt chiar mai simpatice.


3. Pentru ca te face sa pari mai slaba decat in realitate

Negrul este culoarea care slabeste, iar daca se regaseste in toate tinutele pe care le ai in sifonier, pisica neagra este cel mai potrivit "accesoriu" pentru tine. De fiecare data cand tii pisicuta in brate, pare mai slaba si silueta ta decat de obicei!


4. Pentru ca iti completeaza perfect costumul de Halloween

Halloweenul este sarbatoarea in care negrul ocupa un loc fruntas in decoruri si costume, pentru ca ofera doza de mister care inconjoara evenimentul. Pisica neagra este un simbol al Halloweenului, iar daca tu ai deja una in dotare, deja ai rezolvat o mare parte din problema costumului sau decoratiunilor de sezon.


5. Pentru ca vrei sa te diferentiezi de ceilalti stapani de pisici

Daca vrei sa fii originala si sa ai un animalut care va atrage atentia ori de cate ori iti trece cineva pragul, atunci ai nevoie de o pisica neagra.


6. Pentru ca are o culoare mereu in tendinte

Ar trebui sa fii fericita! Ai o pisica a carei culoare nu se demodeaza niciodata si poate defila in fata altor surate in orice sezon, pentru ca are o tinuta la moda. Culorile pamantii, albul si roscatul intra si ies din tendinte, dar negrul este o non-culoare in voga in orice sezon!

Sursa foto: favim.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului