Animale de companie

#animale de companie #halloween #costume halloween #animale Halloween #costume animale

5 costume de Halloween pentru animalute la moda in 2013

Chiar daca animalutul tau de companie este deja mascota familiei si nu are nevoie de nicio costumatie pentru a parea rupt din peisajele de Halloween, datorita aspectului haios, coditelor si hainutelor cu care il impopotonezi mereu, nu il poti priva de "bucuria" de a defila prin casa intr-o costumatie deosebita, specifica acestei sarbatori. Si, pentru ca in fiecare an, vrei ce este mai nou, mai frumos si mai haios pentru a-i evidentia personalitatea, noi am facut o selectie a celor mai la moda costume de Halloween pentru animalute, in acest an!


1. Dovleacul jucaus

Pana acum, iti costumai hamsterul ori porcusorul de Guineea in eroi clasici si singurul element vestimentar era o capa. Anul acesta, rozatoarele simpatice au revenit in atentia creatorilor de costume, cu modele ceva mai complexe. Costumul de dovleac a castigat simpatia tot mai multor detinatori de rozatoare, intrand in topul celor mai apreciate modele de Halloween pentru animalute, in 2013.


2. Batman, in varianta robotizata

Costumele de Halloween pentru animalute tin pasul cu evolutia moderna si dezvoltarea tehnologica, iar creatorii lor se adapteaza intotdeauna tendintelor. Cel mai apreciat costum pentru catei, in acest an, este "Batman robotizat", o combinatie intre supereroul clasic si Robocop, politistul modern.


3. Floricica delicata

Amuzant, haios, rusinos, jenant... cu greu ai putea descrie impresia pe care ti-o lasa acest costum de Halloween in forma de floare, cu petale roz bonbon, imbracat de un catel, nu-i asa? Oricare ar fi impresia, cert este faptul ca reuseste sa schiteze zambete pe chipurile vizitatorilor din perioada acestei sarbatori, ceea ce inseamna ca isi atinge scopul.


4. Pisica diavolita

Este pisica ta agila si rautacioasa un mic diavol? Atunci isi merita din plin titlul si costumul de dracusor pentru deghizarea de Halloween. Cornitele rosii si negre de demon sunt unele dintre cele mai apreciate costumatii pentru animalele de companie, dar par sa se potriveasca cel mai bine pisicutelor. Oare de ce?!


5. Albinuta fioroasa

Contrastul dintre costumul de albinuta si chipul fioros al cainelui tau poate crea un efect fantastic in contextul deghizarii de Halloween. Efectul surprinzator va fi redat de faptul ca toata lumea si-ar fi imaginat cainele costumat in cu totul alte personaje, ceva mai fioroase, puternice, decat in harnicuta, dulcica si fragila albinuta.



Sursa foto: etsy.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului