Animale de companie

#animale de companie #caine #ingrijire caine #adoptie caine

Vrei sa adopti un caine? 6 produse necesare ingrijirii acestuia

In momentul in care decizi sa adopti un caine, trebuie sa stii ca acesta are nevoie de o ingrijire corespunzatoare. De aceea este important ca inainte de a aduce cainele acasa sa achizitionezi produsele necesare ingrijirii acestuia.


1. Boluri de hrana si de apa

Cele mai importante accesorii pe care trebuie sa le achizitionezi sunt bolurile pentru apa si hrana. In magazinele de specialitate vei gasi o multime de modele ale acestor produse, iar unele dintre acestea poti fi personalizate cu numele animalutului tau.


2. Jucarii

Jucariile sunt alte produse care trebuie sa se regaseasca in casa ta atunci cand vii cu un catel acasa. Sunt accesoriile care il fac sa se simta confortabil si sa se acomodeze mai usor in noul camin. Cumpara-i jucarii variate: mingi, animale de plus, oase de jucarie etc.


3. Zgarda si lesa

Nu poti scoate catelul afara fara zgarda si lesa, care te ajuta sa ii controlezi mai bine reactiile si sa il tii in siguranta. In plus, zgarda poate deveni o metoda de aparare impotriva puricilor sau capuselor, existand pe piata o sumedenie de modele special create in acest sens.


4. Kit de ingrijire

Da o raita prin magazinele pentru animalute si aprovizioneaza-te cu cele mai importante produse cosmetice pentru ingrijirea blanitei cainelui sau pentru igiena acestuia. Printre acestea, se numara samponul, balsamul sau pasta de dinti. Din kitul de ingrijire si igiena al cainelui mai trebuie sa faca parte si periuta de dinti, perie, unghiera sau betisoare pentru curatarea urechilor.


5. Cusca pentru transport

Detinatorii de caini nu acorda o foarte mare atentie acestui accesoriu, fiind adesea ultimul pe lista cu lucruri de cumparat pentru patrupede. Insa cusca este un produs esential pentru caini, in special pentru transportul in deplina siguranta al acestuia prin spatii publice si nu numai.


6. Hrana de calitate

Inainte sa adopti cainele mult dorit, informeaza-te cu privire la regulile de dieta ale acestei rase si al tipului de hrana care i se potriveste, apoi aprovizioneaza-te cu produse de foarte buna calitate, care sa contribuie la mentinerea sanatatii si dezvoltarea armonioasa a cainelui.

Sursa foto: inarkansas.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea