Amenajarea casei

#draperie #decorarea casei #decoratiuni interioare #lenjerie de pat #masuta de cafea #4interior.ro

(P) Transforma-ti casa intr-o opera de arta: 9 achizitii pentru locuinta ta de vis

Putine lucruri sunt mai importante decat bucuria de a fi acasa. Nu mai neglija aspectul si personalitatea casei tale, intrucat ele iti determina starea de spirit in fiecare zi. Ti-am pregatit cateva sugestii de achizitii pentru locuinta ta de vis, cu ajutorul carora sa iti transformi caminul intr-o opera de arta!

Lucrurile marunte fac diferenta in amenajarea casei, asa ca rafineaza-ti gustul in materie de decoratiuni interioare. Magazinul online 4interior.ro abunda in accesorii pentru casa de calitate superioara, cu un design original, desprins parca din viitor. De la lenjerii de pat din materiale pretioase, pana la mobila, perdele si obiecte utile in bucatarie, 4interior.ro aduce in fata iubitorilor de frumos produse aparte, care transforma orice locuinta banala intr-o opera de arta.


Lenjerii de pat unice


Odihneste-te, iubeste si viseaza in lenjerii de pat unice, din cele mai rafinate materiale naturale. Pe 4interior.ro, gasesti lenjerii de lux marca Valeron, confectionate din bumbac egiptean si decorate cu dantela fina si broderie minutios lucrata. In prezent, le poti achizitiona la preturi reduse cu pana la 45%.

Lenjeria de pat din bumbac satinat, imprimat digital cu flori multicolore de vara, contine 4 fete de perna si cearsafuri de pat si pilota. Pret: 590 RON



Cuceritoare este si lenjeria de pat din bumbac satinat "Safir turquaz", cu imprimeu stilizat transpus pe tesatura fina. Pret: 309 RON.


Mobila cu personalitate


Tot in magazinul online 4interior.ro gasesti mobila cu personalitate, in stilul tau preferat: clasic, glamour, modern, exotic, rustic, nonconformist sau handmade.

Un exemplu revolutionar este masuta de cafea decorata cu imagini imprimate cu cerneala ecologica, pentru persoane nonconformiste. Pret: 250 RON.



Arta impaturirii hartiei, numita origami, a inspirat creatorii olandezi ai scaunului pliabil Flux sa realizeze o piesa futurista, comoda si rezistenta, de care nu poti sa nu te indragostesti. Scaunul este realizat dintr-o singura bucata de polipropilena durabila, care poate fi pliat pana in punctul in care devine un plic urias, usor de depozitat. Pret: 499 RON


Decoratiuni originale


Te-ai gandit vreodata ca plantele tale nu au inca vesminte care sa le puna in valoare? Ei bine, 4interior.ro iti ofera, la categoria de decoratiuni originale, huse colorate pentru ghiveci, concepute sa atraga energii pozitive in casa. Pret: 16,99 RON/bucata.



Tesaturile pictate manual sunt reale bijuterii pentru decor, iar 4interior.ro ti le ofera pentru pernute, draperii si perdele. Perna decorativa Magnolia by Fetes des Tissus costa 119 RON, iar draperia Fleur de Lis costa 410 RON pentru pictura de 20% din material. Poti comanda modelul dorit pentru orice tesatura!


Accesorii de lux


Printre cele peste 4000 de produse disponibile pe 4interior.ro, se remarca o serie de accesorii de lux pentru bucatarie (inimioare pentru oua si clatite, spray-uri de ulei si otet, dispozitiv pentru frisca etc).

Daca vrei sa iti impresionezi cu adevarat musafirii, o poti face cu ajutorul fantanii de ciocolata Cilio, un vis implinit pentru copii si adulti deopotriva. Pret: 230 RON



Iti vine sa crezi ca printre corpurile de iluminat in toate stilurile existente, poti gasi pana si o lustra in forma de joben? Fabricata din aluminiu, eleganta si moderna totodata, ofera un aer amuzant si original unei incaperi. Pret: 285 RON

Produsele magazinului 4interior.ro se pot cumpara in rate prin card avantaj!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului