Amenajarea casei

#avantaje #functii #imprimanta #imprimanta multifunctionala

Functii si avantaje ale unei imprimante multifunctionale

O imprimanta multifunctionala este o investitie de lunga durata intr-un aparat practic, perfect pentru biroul tau de acasa. De la viteza de tiparire la tipul de materiale printate, o imprimanta multifunctionala are o serie de functii si avantaje.

Iata cele mai importante functii si avantaje ale unei imprimante multifunctionale:


1 Mai multe functii intr-un singur aparat


O imprimanta multifunctionala te ajuta sa economisesti timp ori de cate ori ai nevoie de copii dupa acte, fie ca trebuie sa le scoti la xerox, fie sa le scanezi sau sa le printezi. Imprimanta multifunctionala are rol de imprimanta, copiator, scanner, fax. Cu un singur aparat iti poti rezolva treburile fara sa fie nevoie sa iesi din casa. In special cand este vorba despre acte confidentiale, un astfel de aparat devine foarte util in orice locuinta.

In plus, cele 3 functii sunt disponibile intr-un singur aparat, ceea ce inseamna mai putin spatiu de depozitare in birou. O imprimanta multifunctionala implica o conectare mai convenabila la calculator decat in cazul folosirii unor aparate separate.


2 Tipuri diverse de lucrari


O imprimanta multifunctionala este un aparat electronic pe care il poti folosi pentru printari ocazionale sau pentru printari dese si cantitative, in functie de model. Cu un astfel de aparat, poti printa fotografii color la o calitate superioara, carti de vizita etc.

In functie de necesitati, opteaza pentru o imprimanta care produce un numar mare de copii pe minut sau pentru un aparat capabil sa mareasca sau sa reduca originalele.


3 Paleta varianta de preturi pentru imprimantele multifunctionale


O imprimanta multifunctionala pentru biroul de acasa este disponibila intr-o paleta larga de preturi. In general, o imprimanta cu tehnologia inkjet costa mai putin decat una cu laser. Primul tip de imprimanta este recomandat pentru uzul personal, iar cel de-al doilea pentru mediul business. Cele mai mici preturi ale unei imprimante multifunctionale incep de la aproximativ 180 lei.

Sursa foto: jbhifi.co.nz
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului