Amenajarea casei

# termometru digital # produse iarna #aeroterma #iarna

Top 5 produse must have in zilele de iarna

In zilele friguroase ale iernii apare necesitatea de a avea un plus de confort si caldura, mai ales atunci cand temperaturile scad sub zero grade. Din fericire, cu numai cateva gageturi utile, usor de folosit si extrem de accesibile, poti rezolva situatia. Iata cinci produse care nu ar trebui sa iti lipseasca iarna.

1. Aeroterma portabila

Aeroterma portabila, neavand fir, are marele avantaj ca se poate instala si utiliza in orice loc din casa. In plus, aeroterma portabila consuma foarte putin si, in numai doi pasi, este funtionala. Cu un consum de numai 350W, ea poate incalzi o suprafata de pana la 23 metri patrati. Este suficient sa o conectezi la priza si sa apesi butonul de pornire. Folosind termostatul digital, poti seta temperatura dorita, si aeroterma va incepe sa ruleze si sa incalzeasca aerul din incapere.

Mini aeroterma portabila este ideala pentru zilele racoroase de toamna, iarna sau primavara, cand ai nevoie rapid de un plus de caldura si nu ar trebui sa lipseasca din casa.

2. Aeroterma auto

Aeroterma auto are dubla functionalitate, putand lucra in regim de incalzire sau in regim de racire. In zilele reci de toamna, iarna sau primavara, aeroterma auto se poate folosi cu succes pentru a dezaburi geamurile si a incalzi masina. Este ideala pentru incalzirea partiala a autoturismului si se poate folosi pana porneste sistemul de incalzire a masinii. Aeroterma auto functioneaza la 12 v si are o putere de 150W, se fixeaza usor, dispune de un termostat si permite o rotatie de 360 de grade pentru directionarea fluxui de aer cald.

Iarna, in zilele cu ger cand parbrizul este foarte inghetat, aeroterma auto va fi de mare ajutor - incalzese rapid interiorul masinii si ajuta la dezghetarea si dezaburirea parbrizului.

3. Patura Cocolino

Ce poate fi mai placut si mai reconfortant in zilele friguroase decat atingerea pufoasa a paturii Cocolino?! Realizata 100% din acril antialergic, patura Cocolino este special conceputa pentru a rasfata simturile. Datorita dimensiunilor de 200 x 230 cm, poti folosi patura Cocolino pentru a te infasura complet in ea, in timp ce privesti emisiunea preferata la televizor sau savurezi cafeaua de dimineata, intr-o zi de duminica relaxanta. In zilele friguroase ale ierni, patura Cocolino va fi prietenul tau cel mai calduros.

4. Prelata auto

Realizata din material impermeabil, prelata auto de marime XL poate asigura o protectie crescuta masinii impotriva zapezii si umezelii, fiind ideala pentru zilele geroase de iernii. Datorita materialului din care este realizata, prelata auto este rezistenta la apa si permite circuitul aerului in conditii meteo nefavorabile, protejand foarte bine tabla masinii. Corzile elastice, asezate atat in fata cat si in spate, faciliteaza fixarea prelatei auto. Prelata auto marimea XL este compatibila pentru numeroase marci de autoturisme si iti va fi de folos in zilele reci de iarna.

5. Termometru digital de camera cu senzor pentru exterior

Pentru a afla simultan temperatura din intreior, dar si pe cea din exterior, un termometru digital de camera cu senzor pentru exterior iti poate fi de mare folos. Acest termomentru poate arata simultan temperaturile, dar si umiditatea, functioneaza cu baterii, se monteaza foarte usor si dispune de un afisaj intuitiv, usor de citit si de inteles. In zilele de iarna el va fi foarte util.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului