Amenajarea casei

#amenajare bar cafea #bar cafea #amenajare bucatarie #amenajare casa #cafea

Esti innebunit dupa cafea? 7 idei de baruri pentru cafea pentru care si un barista te-ar invidia

O ceasca proaspata de cafea va fi intotdeauna dorita, dar dulapurile pline cu cani si pungi de cafea nu arata intotdeauna bine. Iti prezentam cateva idei de baruri pentru cafea care te vor ajuta sa eficientizezi rutina de dimineata si sa organizezi cat se poate de bine instrumentele si ingredientele necesare pentru prepararea unei cafele savuroase.

Bar de cafea cu care poti economisi spatiul

Cu un suport de cesti facut chiar de tine, ca cel din imagine, poti organiza in modul cel mai eficient pana la 12 cani de cafea simultan. In plus, el iti ofera spatiu de depozitare util in partea de sus. Nuantele de bleumarin si cupru prezente, il fac elegant si decorativ, ideal pentru un minibar de cafea in fata caruia sa iti incepi rutina de dimineata.

Coffee bar cu expresor

Pentru a dispune de suficient spatiu in jurul aparaturlui de cafea si a avea la indemana toate ingredientele si instrumentele necesare pentru o cafea savuroasa, poti lua in considerare depozitarea cestilor si a canilor de cafea direct pe perete. Cu un suport de cani si un mic raft pentru cescutele de cafea vei obtine un coffe bar minunat pentru rutina zilnica a cafelei.

Coffee bar modern

Pentru un aspect modern si elegant, asigura-te ca statia de cafea se aliniaza cu restul designului din casa. Prin incorporarea unor decoratii geometrice, a catorva plante de apartament - pot fi artificiale - si a unor recipiente elegante, efectul va fi garantat. Creeaza-ti un coffee bar cu accente moderne unde sa poti pregati cafeaua dorita pentru tine si prietenii tai.

Cos de cafea mobil

Daca iti place sa servesti cafeaua in diverse locuri din casa, un cos de cafea mobil iti va fi foarte util. Ai nevoie doar de o masa pe roti pe care sa poti depozita cafeaua, ceaiul sau cacaoa, cestile, indulcitorul si frisca. Pentru petrecere, prepara bauturile din timp si pune-le in ceainice pe aceasa masuta. Va fi usor sa le aduci in mijlocul musafirilor si sa le servesti.

Display decorativ pentru cani

Adu culoare si caldura in spatiul destinat prepararii cafelei folosind un suport rotativ gen carusel cu cani frumos colorate. Cateva imagini inspirate fixate pe perete, deasupra masinii de cafea, si alte decoratii colorate, pot crea rapid un colt minunat pentru prepararea cafelei de dimineata.

Bar de cafea pe mai multe nivele

Faptul ca dispui de un spatiu limitat si nu ai loc suficient pentru sertare, nu inseamna ca nu poti avea o statie de cafea uimitoare in bucatarie. Daca nu te poti intinde pe orizontala, foloseste spatiul pe verticala. Agata pe perete mai multe rafturi de diverse dimensiuni si forme pe care sa poti depozita canile, ligurile si alte accesorii necesare pregatirii cafelei.

Cabinet de ceai si cafea

Ai nevoie de un dulap mai vechi care, reconditionat, va arata minuunat in bucatarie. Aranjeaza in el recipiente si cosuri cu cafea si ceai etichetate, sub dulap adu masina de cafea si cateva cesti. Acesta va fi cabinetul tau de ceai si cafea, adica locul in care vei prepara rapid cafeaua de dimineata sau o mica tratatie pentru musafiri.

Surse foto: pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului