Amenajarea casei

#sistem siguranta #sistem orange #abonament orange #Orange Smart Home

Sistemul inteligent care iti protejeaza afacerea, acum si in Romania

Smart Home este o solutie inteligenta de automatizare si monitorizare nu doar a casei, ci si a afacerii tale. Sistemul este acum si in Romania prin intermediul Orange.

Orice afacere ai detine, fie ca este vorba despre un magazin de cartier, o cafenea sau un birou notarial, e vorba despre o investitie pe care ai facut-o si in profitul careia ti-ai pus mari sperante. De aceea, e important ca lucrurile sa mearga bine. Iar pentru asta este necesar ca, pe langa un management bun, sa ai la dispozitie si un sistem de automatizare care sa te ajute sa iti protejezi sediul social.

Orange Smart Home este un sistem complex care integreaza sase tipuri de senzori precum o camera video, un senzor de miscare, un senzor de fum, unul de inundatie, un senzor pentru usa sau fereastra si o priza inteligenta. Toate acestea se conecteaza la un dispozitiv central ce te ajuta sa le coordonezi de la distanta prin intermediul unei aplicatii pentru telefonul mobil sau pentru laptop.

Dar sa luam pe rand atuurile pe care le prezinta serviciul de automatizare pentru afacerea ta.

In primul rand, sistemul are un senzor de miscare. Sa spunem ca ai inchis magazinul sau biroul si ai plecat linistit acasa. Totusi, pana a doua zi cand te vei intoarce, totul ramane nesupravegheat. Insa cu ajutorul senzorilor de miscare, pentru ca poti instala oricat crezi ca ai nevoie, nimeni nu poate patrunde pe usa imobilului fara stirea ta. Senzorul se activeaza atunci cand detecteaza o miscare atunci cand nu ar trebui sa existe si iti trimite alerta pe mobil. Atunci, poti suna imediat la 112 pentru ca un echipaj de politie sa ajunga rapid in zona si sa surprinda potentialii infractori chiar la locul faptei.

Camera Wi-Fi este si ea interesant de utila. Sa spunem ca ai un magazin si vrei sa stii in orice moment ce se petrece sau vrei sa descoperi care sunt orele din zi in care se produce mai multa aglomeratie. Cu ajutorul camerei video integrate ai o viziune de ansamblu asupra situatiei din orice loc in care te-ai afla, prin intermediul aplicatiei de pe dispozitivul mobil.

Prin intermediul prizelor inteligente ai control in orice clipa asupra aparaturii electrice introduse in acestea. Poti, spre exemplu, sa pornesti din aplicatie aerul conditionat cu jumatate de ora inainte de a ajunge la birou, astfel incat atunci cand te apuci de lucru sa te bucuri de o atmosfera optima.  

Senzorul de fum si cel de inundatie vegheaza ca tu sa dormi linistit, iar afacerea ta sa fie in siguranta. Dispozitivele sunt fara fir si usor de instalat chiar si de un nespecialist.

Pana la 1 septembrie, abonamentul Orange Smart Home are un pret promotional de 10 euro pe luna care include dispozitivul central si doi senzori la alegere. Dar poti achizitiona suplimentar oricati senzori ai nevoie.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea