Amenajarea casei

#sistem siguranta #sistem orange #abonament orange #Orange Smart Home

Orange are solutia inteligenta de automatizare a casei

Niciodata nu a fost mai simplu ca acum sa ai acces de la distanta la tot ceea ce inseamna locuinta ta. Prin intermediul solutiei Orange Smart Home nu doar ca poti avea control asupra casei chiar si cand nu esti acolo, dar o poti transforma intr-o locuinta ecologica. Pentru ca, printre altele, poti economisi energie cu ajutorul acestui sistem.

Cum ar fi sa aprinzi de la distanta lumina pe aleea din curte, chiar cu cateva minute inainte de a ajunge acasa? Ori sa opresti alimentarea cu energie electrica atunci cand realizezi ca e posibil sa fi uitat in priza fierul de calcat? Dar daca ti-am spune ca poti porni aerul conditionat cu jumatate de ora, o ora inainte de a ajunge acasa pentru ca atunci cand treci pragul locuintei sa te intampine o atmosfera foarte placuta? Nu sunt nicidecum scenarii SF. Pur si simplu vorbim despre ceea ce poate face Orange Smart Home - serviciul de automatizare si monitorizare a locuintei. Orange Smart Home contine dispozitivul central, sase tipuri de senzori si acces la aplicatia Orange Smart Home. Cu ajutorul acesteia, te conectezi prin telefon, tableta sau PC la dispozitivul central, de unde poti controla intreaga casa.

Direct de pe telefonul mobil sau de pe laptop, de oriunde ai fi, iti poti proteja si controla casa ori chiar biroul in orice moment al zilei. Serviciul Orange Smart Home este gandit pentru a-ti asigura confortul necesar si pentru a te elibera de griji.

Cum? Vei avea acces la dispozitivele tale si scenariile pe care tu singur le-ai predefinit, pentru a le activa sau dezactiva, dupa nevoie. In functie de setarile pe care le-ai efectuat, primesti notificari pe telefonul mobil prin SMS sau e-mail sau se pot declansa alte actiuni ale echipamentelor. Cum ar fi intreruperea sau pornirea electrocasnicelor aflate in priza inteligenta sau declansarea inregistrarii video in cazul in care se activeaza senzorul de miscare.

Echipamentele din gospodaria ta pot fi astfel controlate astfel incat nimic rau sa nu se intample. In plus, poti vorbi si despre eficienta energetica atata timp cat poti dispune de la distanta de prizele inteligente instalate in casa.

Abonamentul Orange Smart Home este foarte flexibil, astfel ca, in functie de necesitati, il poti personaliza cu cate prize inteligente doresti sau cu ce tip de senzori – de fum, de inundatie, de miscare – crezi ca ai nevoie pentru ca locuinta sa fie in siguranta. Aproape toti cei care au testat pana acum Orange Smart Home si-au dorit toate facilitatile sistemului, intrucat au constientizat beneficiile majore pe care acesta le are pentru automatizarea locuintei, atat de necesara in era moderna. Abonamentul costa 10 euro/luna pana la 1 septembrie 2016 si 15 euro/luna fara promotie, si contine dispozitivul central si 2 senzori la alegere. Insa poti achizitiona suplimentar oricati senzori doresti pentru casa ta.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea