Amenajarea casei

#expomob #amenajare casa #sufragerie

Schimba fata sufrageriei tale cu ajutorul produselor Expomob

Livingul este camera care descrie cel mai bine personalitatea te in fata celor care iti calca pragul si de aceea trebuie sa te asiguri ca il amenajezi corespunzator. Ai in vedere atmosfera pe care vrei sa o creezi, dar si starea pe care vrei sa o induci oaspetilor atunci cand alegi elementele, culorile si texturile de baza.

Fiecare element adaugat va avea un impact major asupra rezultatului final si de aceea este important sa gasesti un furnizor de mobila pentru living care sa se plieze nevoilor si gusturilor tale. Expomob este o varianta potrivita in acest sens, dat fiind faptul ca aici vei gasi o gama foarte variata de produse, in stiluri si modele diverse, astfel incat sa nu iti fie dificil sa gasesti ceva care sa iti placa.

Alege stilul care vrei sa predomine

Clasic, avangardist, modern sau futurist? Care dintre aceste zone estetice iti surade cel mai tare? Ori poate iti doresti ca locuinta ta sa fie dominata de influente scandinave, asiatice sau occidentale. Oricare ar fi preferintele tale in materie de design interior, ai certitudinea ca la Expomob vei gasi piesele ideale care sa iti indeplineasca cerintele. De la articole de mobilier minimaliste, la adevarate demonstratii de talent si meticulozitate, rafturile noastre iti deschid orizonturile catre orice tip de sufragerie ai vrea sa materializezi.

Nu ezita sa optezi pentru nuante puternice si texturi indraznete

Contrastul este unul dintre principiile estetice pe care le poti pune usor in practica daca iti doresti sa obtii un rezultat deosebit in propriul tau living. In oferta Expomob vei descoperi mobila care sa iti propuna asocieri deosebite prin care sa creezi un decor care sa te reprezinte pe deplin. Opteaza pentru o culoare e baza, cu accente indraznete daca iti doresti ceva clasic, dar totusi diferit, iar mobila pentru living Cristal I Z.P este o optiune ideala in acest sens.

Alaturarea de lemn si sticla este, de asemenea, o combinatie la care poti apela cu succes atunci cand iti doresti un cadru elegant si rafinat. Alte variante care merita luate in calcul sunt Carolli C3 sau Diamond C1, insa optiunile disponibile sunt nenumarate.


Alege seturi prestabilite pentru un rezultat armonios

Daca nu vrei sa ai parte de prea multa bataie de cap in ceea ce priveste alegerea fiecarei piese in parte, la Expomob ai posibilitatea sa optezi pentru un set gata realizat, cu piese care se potrivesc perfect intre ele. In acest mod vei putea consolida o sufragerie completa, unde armonia, eleganta si simplitatea predomina, fara sa te mai implici foarte mult.

Alege mereu calitatea

Atunci cand cumperi de la Expomob stii ca te vei bucura de piese atractive, calitative si care rezista foarte bine in timp. Fiecare investitie se va dovedi a fi una de durata, dat fiind faptul ca alegem sa colaboram doar cu producatori de top care pun mare pret atat pe selectia materialelor, cat si pe procesele de executie, astfel incat fiecare detaliu sa corespunda unor standarde clare.

O camera noua nu trebuie sa presupuna eforturi financiare mari

Ne dorim ca prin oferta noastra de produse se oferim oricarei persoane posibilitatea sa se bucure de performanta si calitate la nivel inalt. Considerentele financiare nu trebuie sa reprezinte o piedica in acest sens si tocmai de aceea propunem mobila accesibila pentru toate categoriile de buget. Intervalul de pret este unul foarte larg tocmai pentru a oferi sansa tuturor potentialilor clienti sa iti mobileze un living complet cu o investitie minima.

Alege Expomob atunci cand vrei sa oferi o nota personala zonei de living din locuinta ta, dar nu numai!

FOTO: expomob.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea