Amenajarea casei

#craciun #decoratiuni craciun

Spiritul Craciunului cu noua colectie Nordic Mood de iarna

O combinatie de decoratiuni ce pot fi folosite de-a lungul anului si decoratiuni speciale pentru Craciun va oferi casei o atmosfera calda de Craciun, fara a fi nevoie de prea multe schimbari.

 

Craciunul este sezonul micilor si marilor bucurii, iar perioada vacantei de Craciun este presarata de multe activitati la interior. De aceea, ne dorim o casa in care sa simtim din plin atmosfera de sarbatoare. Noua colectie Nordic Mood pentru iarna a fost conceputa pentru a te ajuta sa aduci cu usurinta spiritul Craciunului acasa.

Cu doar cateva mici schimbari, iti poti amenaja casa combinand produse care pot fi folosite si in restul anului, astfel incat sa nu cheltui multi bani pe ceva care v-a sta in urmatoarele 11 luni intr-o cutie. Vei avea o atmosfera festiva, de care sa te bucuri cu prietenii si familia.

"Suportul de lumanare ELDARIT poate fi folosit si in restul anului, dar combinate cu lumanari in culorile calde de Craciun, dintr-o data va deveni un accesoriu minunat de Sarbatori. Cu formele organice si materialele rustice, in culori placute si calde, ofera un decor intim de Craciun", spune Tina Nymann, Category Buyer JYSK.

De Craciun ne plac si lucrurile stralucitoare sau aurii. Poti accesoriza vaza ROBERT cu floarea artificiala GAVE, alaturi de tava decorativa FREKE care, prin combinatia de cupru si efectul de stralucire, da senzatia de Craciun si sarbatoare.

Craciun traditional cu un aspect modern

Pe langa decoratiunile ce pot fi folosite in orice luna a anului, JYSK propune pentru acest Craciun si mai multe modele de elfi de Craciun. In noua colectie Nordic Mood, elful de Craciun are un aspect mai modern, vine in nuante calde de rosu si este foarte simpatic, cu o caciula de Craciun asezata peste cap, astfel incat va inveseli orice interior.

"Elfii de Craciun sunt specifici lunii decembrie. Am vrut un elf traditional in noua colectie, care sa poata fi integrat intr-un decor modern. Elful HALM este un exemplu foarte bun de produs ce poate fi integrat in orice tip de casa. Nuantele calme de rosu si gri transmit liniste, iar picioarele telescopice il fac usor de ajustat pe inaltime, in functie de preferintele fiecaruia", spune Tina Nymann.

Atmosfera calda de Craciun poate fi amplificata si de pernele deco si paturile specifice sezonului. Noua colectie Nordic Mood include patura matlasata TRILOBIT si perna RIND, in culoarea rosu inchis, tesuta cu o stea.

Colectia este disponibila in magazinele JYSK si pe JYSK.ro incepand cu luna octombrie 2022.

FOTO: jysk.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului