Amenajarea casei

#riflaje #amenajare casa #design interior

Riflajele, noul hit in decorarea casei

Va aduceti aminte de lambriuri? Nici nu-i de mirare, nu mai sunt la moda de mult. Dar tendinta de a placa peretii sau chiar tavanul cu diverse materiale decorative inca exista, atat cu scop estetic, cat si functional. MAM Bricolaj, lider pe piata de retail in domeniul materialelor si accesoriilor pentru amenajari interioare, introduce in gama sa de produse riflajele, solutii foarte populare intre elementele decorative ale momentului.

 

Riflajul reprezinta un ansamblu de sipci din diverse materiale, dispuse paralel, care poare fi montat vertical sau orizontal. Este un element decorativ destinat design-ului de interior, oferind un aer sofisticat intregii incaperi prin nota de unicitate a peretelui pe care este montat. In afara de placarea peretilor sau a tavanului, riflajele mai pot fi folosite ca elemente de compartimentare sau element despartitor intre doua spatii, de exemplu separarea vizuala intre un living si o bucatarie deschisa.

„Riflajele fac minuni pentru orice tip de incapere, astfel incat speram ca tot mai multi clienti sa asculte propunerile consilierilor din magazinele noastre si sa dea o sansa acestei solutii de amenajare versatile. Cu atat mai mult cu cat riflajele sunt de efect atunci cand le utilizam pe o suprafata restransa pe care vrem s-o scoatem in evidenta. Asadar, cu un buget rezonabil putem obtine un rezultat incredibil in amenajare”, a declarat Ioana Gavan, specialist MAM Bricolaj.

Riflajele din gama MAM Bricolaj sunt din MDF sau PVC, au dimensiunea standard de 2900 x 120 mm si se imbina intre ele prin nut si feder (proeminenta fasonata a unei piese intra in ulucul de pe fata celeilalte piese), iar de perete sau tavan se ataseaza prin lipire.

Gama cromatica a riflajelor din sortimentul MAM Bricolaj acopera o multitudine de nuante, de la negru si alb la gri, auriu si variatii de maro, oferind nenumarate optiuni de asortare cu mobilierul din proximitate.

Noile produse din gama MAM Bricolaj pot fi gasite atat in magazinele fizice din Luica (Berceni), Morarilor (Pantelimon) si Ghencea, cat si online, pe mam-bricolaj.ro.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului