Amenajarea casei

#casa #mobila #dulap #birou #canapele #masa cafea #rafturi pentru CD

Piese de mobilier pe cale de disparitie

Le ai in casa de-o viata, ai copilarit cu ele si iti evoca amintiri dragi. Masuta de cafea patata si invechita, rafturile cu CD-urile colectionate in timpul scolii sau vitrna cu bibelouri ale buncii iti ofera o stare de confort, insa sunt piese de mobilier pe cale de disparitie, care nu isi mai gasesc locul in locuintele moderne.

Rafturile pentru CD-uri

Foarte populare acum cativa ani, rafturile pentru CD-uri nu mai au o mare functionalitate in prezent, odata cu dezvoltarea tehnologiei si aparitia MP3-urilor. Daca nu vrei sa le arunci, poti folosi aceste rafturi pentru depozitarea altor obiecte sau le poti transforma in adevarate decoratiuni pentru pereti.

Dulapurile cu vitrina

In zilele noastre, foarte putine familii mai colectioneaza bibelouri, farfurii si seturi de pahare si cesti din portelan sau cristal. Locul acestor piese de mobilier masive a fost luat de bibliotecile aerisite si piesele simple de mobilier pentru televizor.

Daca inca mai ai astfel de piese de mobilier in casa si vrei sa le oferi o noua intrebuintare, poti renunta la usile din sticla. In acest fel, vei obtine dulapuri mai aerisite, in care sa depozitezi carti si obiecte decorative.

Canapelele extensibile

Potrivite in locuintele pentru tineri, canapelele extensibile pe suport metalic erau la mare cautare acum cativa ani. Acum insa pe piata exista foarte multe optiuni mult mai atractive, astfel ca aceste piese de mobilier sunt cu adevarat invechite.

Masutele de cafea

Nelipsite din orice locuinta, masutele de cafea completau aspectul sufrageriilor si erau esentiale in momentele in care aveai multi invitati. Acum insa taburetii si piesele mici de mobilier, mult mai functionale, sunt preferate in locuintele moderne.


Birourile cu capac rulant

In zilele noastre tot mai multe persoane folosesc laptop-uri sau tablete, care le ofera acces instant la informatie in orice loc s-ar afla. Astfel, utilitatea birourilor, cu atat mai mult a celor cu un aspect vintage, este foarte mult redusa.

Daca tii la biroul tau cu capac rulant, il poti folosi pentru depozitarea cartilor si a obiectelor de decor.





Sursa foto: //www.ideadesignfurniture.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea