Amenajarea casei

#birou acasa #culori birou #amenajare birou #amenajare birou acasa

Lucrezi de acasa? Cum sa vopsesti camera in care ai biroul pentru a fi mai productiv

Salile de sedinte in culori neutre si reci, birouri in care lumina naturala patrunde greu sau sali de conferinte in care nuantele terne fac ca atmosfera sa fie mereu apasatoare vor deveni doar o amintire atunci cand te decizi sa iti muti biroul acasa. Cand lucrezi de acasa iti poti amenaja biroul asa cum doresti, personalizandu-l cu lucrurile preferate, dar poti folosi si o serie de culori care te vor ajuta sa fii mai productiv.

Culori pentru a atrage energie pozitiva

Sa lucrezi de acasa este pentru multi un vis transformat din realitate. In cazul in care nu ai un loc foarte mare in care sa iti amenajezi biroul, incearca-l atunci sa il decorezi cu scopul de a emana doar energie pozitiva, iar culorile te pot ajuta.

Galbenul

Galbenul este o culoare asociata mereu cu starea de spirit buna si cu veselia. Alege pentru biroul de acasa o nuanta calda, nici prea inchisa, dar nici foarte luminoasa.

Roz pudra

Rozul pudra este o culoare care stimuleaza starea de bine si de fericire. Foloseste roz pudra pentru decorul biroului de acasa si vei observa ca vei avea mereu o stare de spirit pozitiva.

Culori care stimuleaza productivitatea

Atunci cand iti organizezi foarte bine timpul si stii cum sa prioritizezi activitatile vei observa ca si productivitatea ta va creste, insa si culorile folosite in biroul de acasa pot contribui la cresterea productivitatii.

Verde

Verdele este culoarea naturii care inspira energie, veselie, sanatate, prospetime si de aceea este alegerea perfecta pentru a stimula productivitatea, intr-un loc, asa cum este biroul de acasa. De asemenea, verdele imbunatateste concentrarea si creste capacitatea de a citi.

Albastru

Cand lucrezi de acasa si activitatea ta necesita ore lungi de concentrare, un albastru deschis este solutia ideala pentru decorarea biroului. Este stiut faptul ca albastrul este culoarea productivitatii, care creste energia si puterea de concentrare.

Culori care te ajuta sa scapi de stres

Culoarea de pe pereti nu va indeparta stresul definitiv, insa in biroul tau de acasa se va instala o atmosfera mai relaxanta si linistita.

Nuantele de albastru-verzui si griurile pot induce o stare de liniste si vor fi culorile perfecte la care sa privesti atunci cand vrei sa iti relaxezi ochii, dupa ce iei o pauza din fata computerului.

Albastru

Albastrul este o nuanta care se regaseste in natura, in culorile cerului si ale marilor, de aceea albastrul are efect calmant si relaxant.

Gri

Griul intr-o nuanta deschisa este ideal pentru a face din biroul tau de acasa, un spatiu in care domneste o atmosfera de calm.

Culorile ideale pentru un birou care are numeroase intrebuintari

In cazul in care nu ai un loc special pe care il poti transforma in birou, atunci foloseste zone din dormitor sau living. Opteaza pentru un gri versatil, atunci cand folosesti un spatiu pentru mai multe scopuri, pe care il poti asorta cu diferite tipuri de mobilier si unde poti sparge monotonia folosind cateva pete de culoare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea