Amenajarea casei

#rigole de dus #amenajare baie #baie

Cele mai bune rigole de dus pentru o baie moderna!

Daca este vara, inseamna ca foarte multe persoane s-au apucat de construit o casa. Vara este cel mai bun anotimp pentru a construi, deoarece precipitatiile sunt putine (exceptand anumiti ani, cum este si acesta, cand am avut parte de cam multe zile ploioase), temperaturile ridicate permite uscarea rapida a materialelor si astfel nu se va forma condens care va duce la mucegai si de asemenea, etapele dintre lucrari nu vor avea nevoie de pauze prea mari.

In ceea ce priveste constructia unei case, mereu vor exista doua tabere: persoanele care isi doresc o casa cu etaj (sau cu mai multe etaje) si persoane care vor casa cu un singur nivel. Persoane care isi doresc o bucatarie spatioasa, separata de living si persoane care vor un living si bucatarie open space. Cei care isi doresc mai mult de o baie si cei care considera ca este suficienta o singura baie. Si lista poate continua.

Si daca am pomenit de baie, trebuie sa stiti ca si aici sunt impartite preferintele: oameni care vor neaparat cada, pentru ca nu isi imagineaza serile racoroase fara o bai lungi, eventual cu spuma si oameni care spun ca un dus este mai practic, mai ales cand timpul este limitat. Ce-i drept, daca posibilitatea de a construi doua bai, alegeti ca una sa aiba dus si una cada si altfel le puteti folosi in functie de preferintele voastre la un anumit moment.

Iar daca vreti neaparat dus, ce ar fi daca v-am spune ca mult mai moderne sunt dusurile de tip walk-in? Indiferent de spatiul avut la dispozitie in baie, puteti realiza un astfel de dus, care nu este doar modern, dar are si o multime de avantaje. Insa, daca vreti un astfel de dus, trebuie sa va hotarati inca de dinainte de a construi baia, pentru ca veti avea de construit o anumita panta in locul unde se va afla dusul, astfel incat sa se poata scurge apa si va trebui sa montati o rigola de dus. Aceasta va fi locul prin care se va scurge apa si fara de care nu ati putea realiza un astfel de dus.

Aceste rigole de dus pot fi clasice sau moderne, faiantabile sau nefaiantabile, din ABS, Inox, Polipropilena sau combinatie de materiale, ba chiar puteti alege unele care sunt iluminate cu ajutorul unui LED ce isi schimba culoarea si astfel veti avea o experienta a dusului inedita.

Practic, puteti sa va personalizati dusul dupa bunul plac si va garantam ca rezultatul final o sa va placa mult mai mult decat daca ati fi ales o cabina de dus obisnuita. Nu trebuie sa va faceti griji in privinta mirosurilor neplacute, pentru ca rigolele de dus moderne sunt concepute astfel incat sa permita drenarea completa a apei si in plus au supape care nu permit patrunderea mirosurilor din tevile de canalizare in baie.

In plus, un astfel de dus este si mai usor de curatat si va conferi un cu totul alt aspect baii. Ce spuneti? Alegeti un dus de tip walk-in pentru viitoarea voastra casa?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare