Amenajarea casei

#decorare apartament inchiriat #locuinta inchiriata #apartament inchiriat #personalizare #decorare

Idei simple, ieftine si eficiente de a personaliza o locuinta inchiriata. Chiar functioneaza!

Proprietatile au variat - de la o camera minuscula intr-o casa de locuit inghesuita la o casa de oras cu trei dormitoare destul de decenta cu partenerul meu - dar lipsa evidenta a ipotecii ramane aceeasi.

Acum locuiesc in cea de-a opta proprietate inchiriata si, din fericire, de-a lungul timpului, am reusit sa stapanesc arta de a personaliza fiecare casa in care m-am mutat.

Este adevarat ca decorarea unui spatiu in care nu ai voie sa faci schimbari majore (gandeste-te: sa faci gauri sau sa vopsesti peretii) nu este tocmai usoara, dar exista totusi o multime de lucruri mici pe care le poti face pentru a injecta personalitate intr-o proprietate inchiriata.

Sunteti intrigat? Am adunat toate trucurile si cumparaturile mele pentru a face ca orice loc pe care il inchiriezi sa se simta ca acasa.

Adaugati rafturi de sine statatoare

Nu sunteti dornici sa faceti gauri pentru a monta rafturi? De ce nu optati pentru o unitate de sine statatoare in schimb? Acest raft cu patru niveluri este ideal pentru a depozita carti, plante, rame de tablouri sau orice altceva. Este inteligent, elegant si suficient de neutru pentru a se muta cu dvs. in urmatoarea locuinta.

Imbunatatiti gresia si faianta

Daca gresia din bucataria sau baia pe care o inchiriati este putin plictisitoare sau pur si simplu nu va place, aceste placi autoadezive, usor de aplicat, sunt o adevarata mana cereasca. (Pentru informarea dvs., sunt, de asemenea, foarte usor de indepartat).

Inverziti cu cateva plante de apartament

Exista ceva in legatura cu plantele de apartament care adauga instantaneu un sentiment de confort si personalitate, asa ca a le presara in jurul unei proprietati inchiriate este o modalitate excelenta de a te face sa te simti mai mult ca acasa. Iar acest set de sase pui de plante este locul perfect pentru a incepe.

Folositi aceste benzi usor de indepartat pentru agatarea tablourilor

Majoritatea proprietarilor nu va vor permite sa faceti gauri intr-o proprietate inchiriata, dar ceea ce puteti face este sa agatati fotografiile si operele de arta preferate folosind aceste benzi autoadezive super simple si usor de indepartat.

Schimbati perdelele

Oriunde inchiriez, imi place intotdeauna sa schimb perdelele. Alegandu-le pe ale mele, reusesc sa adaug putina moliciune si stil in fiecare camera. Aceste perdele blackout in tonuri neutre sunt ideale pentru majoritatea spatiilor, de la living la dormitor.

Foloseste tapet detasabil

Exista ceva serios steril in legatura cu peretii fade de magnolie, motiv pentru care acest tapet detasabil este atat de grozav pentru chiriasi. Este usor de montat, vine intr-o gama variata de imprimeuri si nu va deteriora peretii, in plus, este super simplu de indepartat atunci cand vine momentul.

Intindeti un rulou

Aveti un hol lung sau un palier si nu prea stiti ce sa faceti cu el? Un covor de tip "runner" poate face o mare diferenta, conferind un pic de interes spatiului. Oriunde as locui, intotdeauna adaug un

Investiti intr-un organizator pentru hol

Profitati mai mult de holul (sau dormitorul) dvs. cu acest organizator simplu si elegant, ideal pentru a depozita orice, de la genti si paltoane la pantofi si esarfe. Pentru spatiile locative care nu prea au spatiu de depozitare, acesta functioneaza perfect.

Schimbati abajururile lampilor

Daca locuinta dvs. de inchiriat vine cu abajururi de lampi, este tentant sa le lasati la locul lor, dar pentru a adauga un sens mai personal spatiului, schimbati-le pe acestea cu cele alese de dvs. Aceste colivii de lampi rustice sunt perfecte pentru acest lucru si functioneaza bine intr-o serie de spatii.

Adaugati confort cu perne

Fie ca inchiriezi o casa intreaga sau doar o camera, adaugarea unui plus de confort la canapea sau pat cu perne va face o mare diferenta. Schimba-ti vechile huse si inlocuieste-le cu aceste alternative super moi si sic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea