Amenajarea casei

#confort #dormitor #pat

Un topper bun = un plus de confort pentru patul tau!

Topperele au devenit din ce in ce mai populare si sunt azi o alegere potrivita pentru a creste confortul pe care ti-l ofera orice saltea. Aceste mini-saltelute subtirele sunt create din materiale confortabile, cum ar fi spuma cu memorie, spuma, gel, fibre, latex, si sunt concepute pentru a oferi un plus de calitate unei suprafete destinate dormitului.

 

Adaugarea unui topper peste saltea este mereu o alegere buna, ofera un strat suplimentar de amortizare, mai multa relaxare si caldura fata de un simplu strat de protectie a saltelei. Multe saltele tari sunt recomandate pentru pozitia corecta a coloanei vertebrale insa multe persoane le percep ca fiind incomode. De aceea un topper este destinat imbunatatirii calitatii somnului.

Daca te gandesti achizitionezi un topper pentru salteaua ta e bine sa stii daca intr-adevar ai nevoie de acest accesoriu,  de o amortizare suplimentara, de imbunatatirea confortului in pat. De cele mai multe ori oamenii se orienteaza catre un topper, atunci cand salteaua lor se invecheste, nu mai este comoda si nu mai ofera un somn odihnitor. Dar trebuie sa stii ca de asemenea topperele sunt achizitionate odata cu saltelele noi, pentru a oferi acel strat important de confort necesar unui somn de calitate.

Cum stii daca ai nevoie de un topper pentru saltea?

Daca deja ti-ai pus intrebarea - am nevoie de un topper? , atunci evident ceva te nemultumeste patura cu salteaua ta. Fie ca salteaua si-a pierdut elasticitatea dupa multi ani de utilizare, ori este noua si prea rigida, un topper poate rezolva toate aceste probleme. Primul semn ca ai nevoie de un topper este scaderea calitatii somnului.

De exemplu, atunci cand cumperi o saltea topper 160x200, este vorba de un topper pentru saltea dubla special destinat unui pat de dormitor.

in momentul in care iei decizia sa achizitionezi un topper e bine sa-ti pui urmatoarele intrebari:

  • Dormi pe o saltea veche, pe care nu iti poti permite sa o inlocuiesti?
  • Dormi pe o saltea relativ noua pe care ai vrea sa o pastrezi cat mai mult timp?
  • Te-ai saturat sa te trezesti cu cearsafurile patate de transpiratie in fiecare dimineata?

Salteaua ta te impiedica sa dormi comod toata noaptea?

Daca oricare dintre intrebarile de mai sus are raspunsul da, este momentul sa achizitionez un topper de la brandul Mattro, bine-cunoscut pentru calitatea si eficienta produselor sale.

Merita sa achizitionezi un topper pentru saltea?

Daca ai decis deja sa achizitionezi un topper pentru salteaua ta,  este important sa iei in considerare mai multi factori inainte de a comanda online acest produs. Inainte de orice trebuie sa estimezi calitatea actuala a saltelei tinand cont de varsta si uzura iar topperul il vei alege in functie de necesitati si pret.

Daca salteaua pe care dormi este prea tare, inconfortabila si nu ofera un somn odihnitor, nu trebuie neaparat schimbata. Evident ca o saltea noua este  o achizitie destul de costisitoare, de aceea alegerea unui topor se poate dovedi o idee foarte inspirata, pentru un buget restrans.

Ce calitati are un topper pentru saltea ?

Sa vedem ce calitati are un topor pentru saltea, atunci cand ai de gand sa achizitionezi acest obiect

Este confortabil

Imbunatatirea confortului patului din dormitor este unul dintre cele mai comune motive pentru care clientii aleg sa cumpere un topper pentru salteaua lor. O saltea care nu mai este confortabila devine imediat mai placuta atunci cand deasupra este asezat un topper.

Ofera racoare

Daca deseori esti predispus la transpiratii nocturne, care uda asternutul si salteaua, atunci este de preferat sa o protejezi, asezand un topper peste saltea. a topul potrivit ofera mai multa racoare in timpul noptii si un somn linistit.  Exista toppere cu o constructie speciala, din spuma cu pori respirabili, care permite caldurii sa iasa din saltea si o indeparteaza de corp oferind solutia perfecta pentru supra incalzire.

Este usor de curatat si de dezinfectat

Murdaria si acarienii sunt de temut pentru orice saltea. Un topper impiedica deteriorarea iremediabila a saltelei si infestarea acesteia cu acarieni si mult praf, fiind mult mai usor de indepartat si de spalat. durata de viata a saltelei este prelungita atunci cand adaugi un topper.

FOTO: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare