Amenajarea casei

# alegere covorase profesionale #covorase profesionale

Pentru incaperi moderne si eficiente, alege covorasele profesionale!

Cu toate ca de multe ori este trecuta cu vederea importanta acestui obiect, covorasul joaca un rol foarte important in asigurarea unui confort angajatilor sau clientilor. De asemenea, un covoras bine ales poate aduce un plus aspectului oricarei incaperi. Fie ca e asezat in exterior, fie ca e asezat in interior, un covoras profesional isi indeplineste cu succes rolul pentru care a fost creat.   Cum alegi covorasul profesional potrivit?    

 

In primul rand trebuie sa stabilesti zonele pe care vrei sa le acoperi cu ajutorul covoraselor. Zonele pot fi atat din interior, cat si din exterior. 

Pentru exterior poti alege unul dintre modelele de covorase profesionale aluminiu care sunt facute sa reziste unui trafic intens. Aceste covorase sunt recomandate pentru intrarile cladirilor si au rolul de a retine murdaria, dar au si un design placut ce infrumuseteaza spatiul in care sunt asezate.

Atunci cand vine vorba despre covorase interior poti face alegerea in functie de specificul cladirii, al afacerii sau al incaperii in parte. Spre exemplu, daca in cladirea in care vrei sa montezi covorase se presteaza munca pentru industria alimentara, atunci poti opta pentru covorase profesionale special create pentru aceasta industrie. 

Daca vrei sa echipezi o zona de birouri sau de sedinte, atunci poti alege o mocheta birou HoReCa. Aceasta mocheta este perfecta si pentru restaurante, cafenele, hoteluri, dar si pentru alte locatii. Exista modele de diferite culori, de diferite grosimi si cu design-uri de la simplu la complex.

Bineinteles ca va trebui sa stabilesti si dimensiunile potrivite. Asta inseamna sa masori cu atentie spatiul in care va fi montat covorasul. Daca nu te descurci, poti apela oricand la o persoana cu experienta, cum ar fi un consultant de la firma de la care vrei sa achizitionezi covorasul. 

Ce tipuri de covorase profesionale sunt disponibile?

In functie de zona pentru care au fost create sunt in primul rand covorase pentru exterior si covorase pentru interior.

In functie de rolul spatiilor in care sunt montate exista covorase pentru industria alimentara, covorase industriale, mochete pentru birou si HoReCa, covorase pentru piscina, covoare si mochete rezidentiale.

In functie de rolul pe care il au exista covorase profesionale dezinfectante si covorase ergonomice anti oboseala.  

Nu in ultimul rand in functie de aspectul pe care il au exista covorase intr-o singura culoare, covorase ce au modele cu diferite culori, dar si covorase care pot fi personalizate cu logo.

Care sunt avantajele instalarii unui covoras profesional?

Un prim avantaj este functionalitatea. Mai ales daca vorbim despre covorase pentru industria alimentara unde sunt standarde ridicate de igiena. Exista covorase special create pentru aceasta nisa, cum ar fi cele cu drenaj, care te vor ajuta sa respecti normele de igiena impuse.

Un al doilea avantaj este aspectul pe care il vor da covorasele zonei in care sunt montate. Nicio intrare nu este completa fara un covoras de care sa te poti sterge de mizeria de afara. Facute sa reziste unui trafic intens, covorasele pentru intrare vor crea acea prima impresie pozitiva care este foarte valoroasa. Si unui birou ii sta bine cu o mocheta dintr-o singura culoare care completeaza perfect spatiul se lucru.

Un alt avantaj este raportul calitate pret pe care il au acest covorase profesionale. Tinand cont de rolul pe care il au si de rezistenta lor in timp, aceste obiecte sunt o investitie ideala indiferent de specificul afacerii sau de destinatia cladirii in care sunt montate. 

Daca ai nevoie de un obiect care sa completeze intrarea intr-o cladire sau spatiul dintr-o incapere, un covoras profesional poate fi obiectul de care ai nevoie. Nu ezita, alege-ti modelul potrivit si bucura-te de design-ul si de utilitatea acestuia.

FOTO:  freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea