Amenajarea casei

#transformare baie #amenajare baie #baie

Idei de depozitare care-ti vor transforma total baia!

Organizarea baii ar putea fi singura sarcina mai putin distractiva decat curatarea ei, dar vine cu recompense considerabile. Baia trebuie sa fie curata si igienica, iar acest lucru nu se poate intampla fara organizarea si depozitarea corespunzatoare a obiectelelor necesare. In plus, cu cat vor fi mai putine lucruri lasate la vedere si va fi mai multa ordine, cu atat te vei simti mai confortabil in camera de baie si vei fi mai eficient cu igiena zilnica.

Daca esti in cautarea unor idei de depozitare pentru baie sau, pur si simplu, ai nevoie de inspiratie pentru a face mici modificari, iti prezentam cateva optiuni.

Foloseste un dulap cu etajere

O modalitate excelenta pentru a crea spatii generoase de depozitare fara a fi nevoie sa gauresti peretii pentru a instala dulapuri si rafturi personalizate, este utilizarea unui dulap cu etajere. Un astfel de corp de mobilier, cu cat este mai inalt, cu atat ofera mai multe rafturi care reprezinta spatiu de depozitarea suplimentar. In plus, cu un astfel de dulap poti vedea usor obiectele, fiindu-ti mai confortabil sa le gasesti si sa le utilizezi.

Utilizeaza un taburet inalt

In cazul in care nu ai suficient spatiu de depozitare in baie si nici nu ai in plan o redecorare a acesteia, poti rezolva problema cu putina creativitate. Astfel, un taburet inalt, elegant si plin de stil, poate fi si foarte practic. Il poti utiliza pentru a depozita articole suplimentare de toaleta sau consumabilele necesare intr-o baie, cum ar fi hartia igienica.

Tine obiectele mici in tavite

Tavitele adauga stil si eleganta camerei de baie si te ajuta in acelasi timp sa pastrezi ordinea. Foloseste tavitele pentru a tine cosmeticele, parfumurile si produsele pentru piele. Astfel vor fi frumos organizate si, totodata, le vei avea la indemana. Poti lua in considerare cateva tavi aurii care vor accentua stralucirea luminilor, a oglinzii si a altor piese de feronerie prezente in baie.

Adauga un raft sub chiuveta

Intr-o baie de dimensiuni mici, spatiul de depozitare suplimentara poate fi problematic. De aceea, utilizare cat mai riguroasa a locurilor disponibile si folosirea spatiului pe verticala, in zonele mai ascunse, este o solutie. Acest raft montat sub chiuveta, din perete in perete, poate fi ideal pentru a depozita prosoapele.

Utilizeaza un dulap cu vitrina

Daca dulapul din baie are vitrina, folosind cosuri de organizare poti stoca foarte eficient obiectele. In acest mod sunt perfect organizate si ai si posibilitatea sa le vezi, accesandu-le mult mai usor. Un scaun asezat langa dulap poate fi si util si, totodata, creeaza un aer interesant.

Etajere suprapuse

Nu mai ai spatiu de depozitare in baie? Solutii exista! Trei etajere plutitoare fixate in perete, deasupra vasului de toaleta, te ajuta sa folosesti spatiul pe verticala si, totodata, arata si foarte bine. In plus, cu ajutorul lor castigi locuri suplimentare de depozitare pentru prosoape, sapunuri si chiar decoratii. Depoziteaza hartia igienica suplimentara intr-un cos de sarma deasupra toaletei - va fi mai usor de utilizat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului