Amenajarea casei

#design #tendinte #design interior

Tendinte pentru designul interior in anul 2020

 

Albastrul classic a fost aleasa culoarea anului 2020, o culoare puternica, dar care exprima rafinament. Dar nu este singura culoare in tendinte in materie de desing interior.

Daca vrei sa fii la curent cu trendurile din acest an, iata tot ce trebuie sa stii despre designul interior al anului 2020.

Culori neutre 

Culorile neuter sunt la mare cautare si anul acesta in designul interior. Datorita simplitatii si a versatilitatii lor, aceastea reprezinta alegerea ideala atunci cand vrei sa-ti amenajezi casa. Spatiul pare mai mare, poti adauga mai multe pete de culori vibrante, iar nuanțele se asorteaza foarte usor.In categoria culorilor neutre intra griurile in toate tonalitațile sale, bejurile si diferitele nuante de maronuri si brunuri. 

Pereti florali

Accentele florale raman in voga si an anul 2020, datorita rafinamentului pe care il exprima,, in special pentru pereti. Astfel, daca doresti sa-ti amenajezi asa o camera, tapetul reprezinta alegerea ideala. Numeroasele modele florale iti pun la dispozitie posibilitatea de a alege produsul perfect pentru tine, in functie de preferintele pe care le ai. Pe de-o parte, poți opta pentru flori in culori pastel sau in diverse nuante de bej, crem si roz pudrat, iar pe de alta parte, poti alege un tapet cu flori colorate in nuante puternice de albastru, mov sau verde.

Accesorii pentru pat

Expertii recomanda accesoriile de cea mai bună calitate pentru pat. De la somiere, saltele,  asternuturi, perne si cuverturi, pana la orice alte piese care contribuie intr-un fel sau altul la odihna ta. Avand in vedere impactul pe care il are asupra corpului, patul, combinat cu toate celelalte accesorii, reprezinta una dintre cele mai importante piese de mobilier din casa ta.

Canapelele in linii curbate

Canapelele cu linii curbate sunt piese sofisticate, care ofera incaperii un aer inedit. Acest design este potrivit tapiteriei din stofa catifelata, culorile devenind vibrante, cu accente stralucitoare. Pe langa aspectul aparte, o astfel de canapea exceleaza si la capitolul confort. Materialul moale si plăcut la atingere te va rasfata, pentru ca tu sa te bucuri de propria oaza de relaxare, chiar la tine in living.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului