Amenajarea casei

# mobilare hol # mobila hol #hol

Holul este cartea de vizita a restului casei. Iata cum sa il mobilezi cu Unic Spot

Atunci cand iti inviti prietenii sau familia, iti doresti ca acestia sa se simta cat mai bine si confortabil. Nivelul de confort poti sa il aduci din momentul in care trec de pragul usii de la intrare. Holul trebuie mobilat corespunzator si sa ofere destul spatiu vizitatorilor pentru a se elibera de haine si pantofi. Aceasta incapere este prima invitatie oferita vizitatorilor pentru a explora restul locuintei, mai ales daca te-ai mutat recent. De aceea, trebuie sa fie bine pus la punct si sa fie de un design placut, spatios.

Cum sa iti mobilezi holul

In primul rand, ai nevoie de un pantofar. Acesta va ajuta la organizarea eficienta a pantofilor, pentru a nu incarca podeaua holului. Pantofii lasati peste tot pot fi chiar si un real pericol. Cu siguranta te-ai impiedicat vreodata de cei adunati la intrare si la limita ai evitat un accident.

Pantofarul poate depozita destul de multe perechi de incaltaminte, pentru ca tu si familia ta sa pasiti mereu in siguranta cand intrati in casa. In plus, reduce aspectul incarcat si dezordonat al pantofilor aruncati peste tot, care pot aduce un dezechilibru vizual in designul de ansamblu. Vei descoperi in colectia de pantofare de la Unic Spot pe cele care sa se incadreze in stilul pentru care ai optat sa iti decorezi locuinta.

Daca ai optat pentru un stil mai modern, poti alege un pantofar intr-o nuanta deschisa, cu aspect de stejar. In plus, tipul acesta de mobilier este genul care nu acumuleaza mult praf, iar cand se depune abia daca se observa. De aceea, il face ideal pentru hol, unde exista trafic intens si datorita usii care se deschide constant, praful intra mai usor.

Pentru cei ce vor un plus de eleganta, pot opta pentru un pantofar cu acelasi aspect, dar cu usi albe. Daca ai optat pentru un stil mai clasic sau vintage in locuinta, un pantofar cu cadru metalic si cu partea superioara cu aspect de lemn antichizat, este cel potrivit. Poti chiar aseza obiecte decorative pe aceste pantofare, daca iti doresti un plus de frumusete.

Cuierul - indispensabil in orice locuinta

In al doilea rand, ai nevoie de un cuier, care sa ajute pe toata lumea sa-si aseze ordonat hainele. Un aspect neplacut este cand cei ce te viziteaza nu au unde sa isi agate hainele, iar tu le pui laolalta undeva in sufragerie. Cuierul te ajuta sa mentii hainele nesifonate, pregatite mereu la intrare pentru a fi imbracate.

Poate fi folosit si strategic, mai ales ca se apropie primavara. Scoate de la naftalina gecile preferate ale familiei si aseaza-le in cuier, fiecare cu partea lui, pentru a fi mereu pregatiti si good to go cand pleaca in oras.

Gasesti pe Unic Spot cuiere de hol din aceeasi gama cu pantofarele, pentru a mentine echilibrul estetic. Acest eshop este un univers al mobilierului si obiectelor decorative de calitate superioara. Indiferent de ce iti doresti pentru locuinta ta, aici vei gasi orice iti lipseste din decor.

Contact: comenzi@unicspot.com

Sursa foto: unicspot.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului