Amenajarea casei

#decoratiuni casa #decoratiuni de primavara #decoratiuni flori #aranjament flori

Decoratiuni de primavara pentru casa

1 martie este prima zi oficiala de primavara, asa ca trebuie sa marchezi aceasta zi cu o serie de aranjamente speciale, care sa iti insenineze zi atata tie, cat si familiei sau oaspetilor tai. Iti prezentam cateva idei de aranjamente speciale pentru primavara, aranjamente pe care le poti face simplu, usor si cu un buget redus.

 

Bujori si lamai


Achizitioneaaza 5 - 7 bujori in nuante diferite de roz, o vaza din sticla transparenta si cateva lamai. Umple vaza cu apa pana la jumatate, baga coditele proaspat taiate ale bujorilor in apa, iar apoi, pe peretii interiori ai vazei aseaza cateva felii de lamaie .


sursa foto : hgtv.com
 

Flori sub pahare


Achizitioneaza 10 flori (de preferat bujori, trandafiri sau gerbera), 10 pahare transparente si 10 lumanari decorative de aceeasi dimensiune. Pe o masa aseaza un material textil intr-o culoare specifica primaverii (verde, roz, galben pal) si aseaza florile in zig-zag. Acopera florile cu cate un pahar transparent, iar peste pahare aseaza cate o lumanare decorativa.



sursa foto: 10kblessingsfengshui.typepad.com
 

Flori sub apa


Cumpara un bucht de lalele roz, cateva crengute inmugurite si doua vaze din sticla transparenta. Umple 3/4 din fiecare vaza si apoi aseaza florile cu cozile taiate, astfel incat sa nu iasa din vaza. La final completeaza cu apa pana aproape de refuz.



sursa foto: myspacecdn.com
 

Flori in sticlute


Colectioneaza sticle de diferite forme, dimensiuni si culori. Aliniaza-le si aseaza in fiecare dintre acestea cate o floare colorata. Aranjamentul este potrivit pentru camera de zi, dar si pentru masuta din gradina.



sursa foto: data.whicdn.com
 

Buchetele in pahare de cristal


Cumpara 20 - 30 de floricele diferite, in culori pastelate si formeaza din ele buchete de dimensiuni mici. Aseaza aceste buchete in pahare de cristal umplute pana la jumatate cu apa.

Sursa foto: data.whicdn.com


Daca ai un buget limitat ai la indemana o alta optiune: aseaza cate o floare, cu codita de maxim 2 centimetri, in cate un pahar cu putina apa.



Sursa foto: data.whicdn.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului